Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 7-re megéri váltani?

Iphone 7-re megéri váltani?

Figyelt kérdés
Jelenleg egy Samsungom van, 8 magos de azt hiszem elegem volt belőle és az androidból de egy életre. magas kategóriás telefonokat szoktam venni de évente cserélem le őket hisz a szoftverük bugos lesz. Úgy voltam vele hogy na most nem cserélem le mert nem érdekelnek már a telefonok annyira de lassan 2 éves lesz ez a szerencsétlen és majdnem hogy már be se kapcsol. És ne legyek ideges. Esetleg még az Iphone SE-ben gondolkodtam. Szerintetek?

2016. szept. 15. 07:00
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Windows-ra kitérve én 1,5 évente telepítem újra mert vannak problémái, amiket nem sorolnék. Ez van emberek, szemetet csinálnak a cégek vagy nem tudom de amivel tudunk könnyítsünk a sorsunkon az életünkön és ne szopassuk magunkat ilyenekkel hogy milyen telefont vegyek. Iphonet megveszed 3 évente lecseréled ha annyira nem érdekel az egész és kész. Itt meg tényleg minden második kérdés android hiba. Amennyi időt elvesz az életünkből és mennyit bosszankodunk inkább próbáljuk ezt logikus gondolkodásra fordítani.
2016. szept. 16. 22:01
 22/38 anonim ***** válasza:
Kérdező legközelebb akkor ne tedd fel a kérdést ha tudod a választ. Ahogy sejtettem. Igen te már magadban eldöntöttem hogy Iphone-t veszel. Nem kell ide semmilyen megerősítés. Csak akkor tudnám hogy mi a fenéért raksz ki kérdést? Ha értelme nincsen? (Arról inkább ne beszéljünk milyen az S7, attól még hogy neked nem jön be még nem sz@r.)
2016. szept. 17. 08:18
 23/38 A kérdező kommentje:
De
2016. szept. 17. 11:19
 24/38 anonim ***** válasza:

Mekkora répa vagy te kérdező ( gyökér ).

S7 egy nagyon korrekt telefon. Attól, hogy egy anoinim oldalon vered a nyálad arra milyen műmájer gazdag vagy, közben lehet, hogy Iphont se láttál még csak boltba meg monitoron.

Meg ilyet bepofázni, hogy nincs rá pénz? S7 edge 230 ezres környékén van.

Képzeld nekem van egy céges s7 edge-m, és egy saját Iphone 6S+ -om. Tökéletes telefon mind a kettő.

Asszonynak kb 1 éve van S6 Edge+ telefonja, és még egy mikro lag sem volt rajta. Tökéletesen megy.

Akárhogy nem tetszik, de a Samsung S7 S7 edge bitang jó telefon. Az Iphon is remek telefon. Csak épp túlárazott szarság. Miért túlárazott? Azért, hogy ha egy hozzád hasonló répa megveszi, legyen mire vernie a nyálát.

2016. szept. 17. 11:58
 25/38 anonim ***** válasza:

[link]

nesze neked Szifon...

2016. szept. 17. 17:26
 26/38 anonim ***** válasza:
:-D napidroid .hu ? Ez valami olyan troll oldal mint a napiszar ? :-D
2016. szept. 18. 08:10
 27/38 anonim ***** válasza:
Mekkora kamu cikk! :-D Méghogy egy iOS app az esetek 50%-ában öszeomlik, hehehe, ekkora baromságot írni!
2016. szept. 18. 08:18
 28/38 anonim ***** válasza:

Pedig igaz. Nincs olyan ismerősöm, akinek nem volt még szervizben az Iphone-ja valamilyen hiba miatt :)

És miért lenne kamu? Nézd még ki van második helyen.. Csak nem a Samsung? Vajon miért...

2016. szept. 18. 09:03
 29/38 anonim ***** válasza:

Azért mert az Iphon, és a Samu a legkeresettebb termék. Minél többet vásárolnak annál többnél bukkan ki hiba.

A legdrágább Iphon-nál a legkisebb a hiba %. Miért? Mert a legdrágább, és a legkevesebb eladási számokkal rendelkezik.

A legjobban elromló az Iphone SE. Mert szinte néptelefon az Iphon tulajok körében.

Hiba mentes gyártás nincs. Egyik gyártó cégnél sem.

2016. szept. 18. 10:07
 30/38 anonim ***** válasza:

Ez nem igaz. Az ilyet úgy mérik hogy pl

10 Iphoneból 1 elromlik, és 100 Samsungból 10 elromlik akkor mindkét esetben 10%-os az elromlási arány. Abban lehet van valami hogy minél többet gyártanak valamiből annál több romolhat el. De a tényen akkor sem változtat hogy az Iphone csak is kizárólag felsőkategóriás telefonokat gyárt.

2016. szept. 18. 10:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!