Megéri iphone-ra váltani vagy windows phone inkább?
Én is hasonló véleményen vagyok, mint a 2-es válaszoló. Amilyen telefonokat használtál eddig androidosat, az mind az ipari hulladék kategória, tipo-m nekem is volt (mit ne mondjak... imádtam), a többit is ismerem. Egyik sem világbajnok. Nem kell leértékelni az androidot mielőtt próbáltál egy komoly droidos telefont. (Pl nexus 5)
Természetesen nem akarlak rábeszélni, csak leírtam. Azt is megértem ha váltani akarsz. A windowsban sem fogsz csalódni. Pl egy lumia 640KL már van 50 alatt, újonnan. 1GB RAM, Snapdragon 400, és windows.
Ha iphone-t választassz, akkor semmiképp sem 4 vagy 4s. Vannak még mindig akik istenítik, de túl régi telefonok. Ha használtba ruházol be, akkor az 5s-t javaslom. Az a minimum, de szerintem ahoz meg kell kicsit toldani a keretet...Mert régit iphone-ból sem érdemes venni, mert csak a baj lesz vele..
Androidból is van több ezer féle változat,csak párat említek:TochWiz,Xperia UI,LG UI,MIUI,EMUI,Flyme OS,ColorOS,OxygenOS,Stock AOSP,Cyanongen stb.
Szóval ebből is van több,így van benne új bőven,a felületek elég változatosak,tedd mondjuk a TouchWiz mellé a Flmyme OS felületét,látható a különbség de ez igaz a többire is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!