Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefont szeretnék venni....

Telefont szeretnék venni. Iphone 5s jó választás?

Figyelt kérdés

Épp tellik rá és gyorsan kéne egy jó. Vagy ebben az árban esetleg jobb? A vodafonnál haphatól egyen red-tarifához.

Válaszokat előre is köszönöm!!

#iPhone #IOS #Mobiltelefon. telefon
2016. aug. 9. 22:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Az a baj hogy hiába azt mondod hogy nem értünk hozzá, te mondasz olyan baromságokat, hogy lassan elmehetnél politikusnak.

Hidd el elsőre tényleg "csak" az tűnik fel hogy picit gyorsabb... Csak tudod én úgy gondolom hogy nem menőzésből veszünk egy mobilt, tehát vannak elvárásaim a telefonnal szemben... 5-10 perc után míg az 5s-en hosszú másodpercek míg betöltenek az appok míg az SE-nel szinte azonnal.. (Arról nem is beszélve hogy ennyi pénzért ez a kis rám mennyiség egy vicc, kb 5 alkalmazás után már dadogat... És akkumulátorról kameráról stb-röl inkább nem beszélnék ha nem bánod. Az 5s kiváló telefon 1 évre azoknak akiknek csak telefonálásra, napi 5-10 perc internetezésre chatelésre van szükségük, és fontos az hogy legyen a mobilnak márkája... Ár/érték arányban tragédia ma már, Ezt a telefont már 50 felett pofátlanság eladni... De hát igen amíg vannak barmok kik kiadnak 100ezret érte (JOBB ESETBEN) Addig nem is fog lemenni az ára... Majd 2-3 év múlva mint ahogy a 4s-is tette mikor már semmi nem futott rajta... Míg az SE még 5 év múlva is boldogan fog futni az biztos :)

2016. aug. 11. 08:58
 12/18 anonim ***** válasza:

A Apple oldalon azt irja hogy a proci 2x olyan gyors az SE-ben mint az 5S-ben. Namarmost engem nem sokat melegit hogy egy appot az SE 50msec alatt nyit ki az 5S meg 100msec alatt. Gyakorlatilag ugyanaz.

Itt van a Csabi bemutatoja ha nem hiszitek el hogy az 5S is gyors.

[link]

4:06-nal van a lenyeg :-D

2016. aug. 11. 13:18
 13/18 anonim ***** válasza:
Sejtettem hogy ilyen helyekről tájékozódsz... Személyesen esetleg volt a kezedben mindkét készülék? Mert ott dől el minden :) nem a számokban
2016. aug. 11. 13:37
 14/18 anonim ***** válasza:

Az Apple Blog azert nem olyan akarmilyen kamu oldal, Csabi tudja mit csinal. Hiszen nagyon sok Apple termeket tesztel, tobbek kozott.

Egyebkent nekem is van 5S es SE is, tenyleg jo az 5S. En nem latok benne semmi laggolast.

Az SE-t is csak azert vettem mert amikor bedobtak a piacra olcson kihalasztam egy szuper promocioval.

2016. aug. 12. 15:24
 15/18 anonim ***** válasza:
Eléggé jól állhatsz anyagilag ha "csak úgy" vettél egy telefont, mert ócsó volt :D
2016. aug. 12. 16:59
 16/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat Mindenkinek!!!

Megvettem az S5-öt!

Szerintem nagyon jó!

HTC Desire 626-ot és Samsung Galaxy Tab4 7.0-át simán odaveri sebességben. A lényeg a HTC hiszen abba 8 magos procit tettek.

Kedves Csabi AppleBlog-jára hivatkozó! Örülök hogy halgattam rád!

Higgyétek el ha lett volna anyagi lehetőség az SE-t vettem volna, de így is nagyon jó.

Kicsit fura 5 év android után, főleg a képek, zenék átrakása, de ennyi kényelmetlenség belefér.

Tökéletes telefon sose volt és sose lesz teljes mértékig. Csak olyanok amiket meg tudunk szokni. Egész jól megszoktam már, és szeretem.

2016. aug. 12. 21:23
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha neked megfelel akkor nincs probléma :)
2016. aug. 12. 23:22
 18/18 anonim ***** válasza:
37%

Gratulálunk az uj telódhoz :-)

Nem fogod megbánni garantálom, amikor belerázodsz a klasszikus iPhone funkciók napi használatába rájössz hogy nincs párjuk.

2016. aug. 13. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!