Telefont szeretnék venni. Iphone 5s jó választás?
Épp tellik rá és gyorsan kéne egy jó. Vagy ebben az árban esetleg jobb? A vodafonnál haphatól egyen red-tarifához.
Válaszokat előre is köszönöm!!
Nem eri meg az SE, ugyanazt tudja mint az 5S csak picivel gyorsabb, de 2x dragabb.
Az 5S szuper kis telo.
Az 5s hogy lenne mar ugyan az mint az se??
Amihez nem eetesz nw szolj hozza
Ugyan az mint az 5s.... XDDDD
Te ember ha nem értesz hozzá akkor legalább ne szólj bele....
Kérdező! Szerintem nagy hülyeség 2016 végén 5s-t venni..
Amellett hogy a telefonban lévő hardver mára már eléggé elavult éy gyenge lett, ios szokott gondoskodni róla hogy váltsanak az emberek a telefonukról (lásd 4s) Általában minden iphonefan előnyök veszi azt hogy "régebbi telefonjait is támogatja az ios" Csak azt felejtik el hogy a rendszer igény is nő... Vicces is lenne ha valaki 512mb RAM-os telefonra rá szeretné rakni az android 6.0-t :DDD
Szerintem vagy tegyél le az iphoneról vagy az SE-t vedd :) Droidból amúgy is abban a kategóriában elég sok jó telefon van :)
5S és SE persze hogy ugyanaz, ugyanugy néz ki, ugyanakkora, a gombok ugyanazok, ujjlenyomatos bejelentkező gomb ugyanaz, iOS ugyanaz, programok ugyanazok. Tök egyforma, a különbség amint mondtam a picit gyorsabb proci az SE-ben, amit már használrak a 6S-ben is.
Ne kontárkodjatok bele ha nem volt nektek egyik se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!