Szerintetek megéri még iPhone 6-ot venni vagy már az SE jobb választás?
Szerintem kérdés nélkül iPhone 6. Nagyobb kijelző, szerintem szépen is néz ki a telefon, +48 GB-vel több tárhelyed lenne, a 16GB-t olyan gyorsan belehet telíteni, hogy el se hinnéd.
Támogatásáról nem tudok semmit, nem vagyok nagy iPhone guru, de valószínűleg még sokáig lesz támogatva, hiszen azért nem egy őskori készülékről beszélünk.
Én 6-ot vennék, pláne ha azt mondod, hogy kicsi a 4". Plusz a több tárhely se jön rosszul, persze el lehet férni 16gb-on is, használattól függ. Az meg, hogy 6s belsőre nem 100%-osan igaz.
A 6 is teljesen használható még.
Viszont a végső döntést úgyis neked kell meghoznod.
A 6-os az olyan "Szamszungos" kinezetu telefon, nem is tudom mi volt a fekujben az Applenel amikor megterveztek.
Szerencsetlen Jobs miutan kimult a csapat hirtelen kifogyott az otletekbol, elovettek egy koreai sz@rt es annak a hazaba beleraktak a procijukat. Siralmas.
A SE-ben erősebb hardver, a 6 nem sokban fejlettebb az 5S-nél. Persze kinézetre pont fordított a felállás.
Én SE-t vennék, régebben a 3,5' is elég volt, pedig ugyanarra használtam mint ma, napi jópár óra netezés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!