Ti milyen telefont választanátok a T-mobilnál kb 130000 ft-ig?
Ha függő telót akarsz venni nem részletre, akkor téged fejbe kellene bólintani :)
Amúgy én pl LG G4-et. Csak nem T-mohilenál. Drágábban kapod basszus mint a függetlent.
semmilyet
én független akarok lenni
Semmilyet. Edsig egy hálózatfüggő telefonom volt, de azt is jól megbántam...soha többet. Többe is kerül esetenként, amit abszolút nem értek, és eladni is nehéz. Ha nem valami méregdrága előfizetésed van, ami mellé VALÓS kedvezménnyel kapsz telefont (és nem csak részletfizetésre, hogy a végére 2x annyiba kerüljön), szerintem inkább vegyél függetlent. Csak jobban járhatsz.
Pl: xiaomi Mi5, Mi4s, LG G4, és a BestBuy az itt a Oneplus 3 lenne egyébként, csak most olvastam, hogy egy hónapra felfüggesztik az értékesítést, mert fogybak a készletek (mondjuk a tavalyi, és azelőtti esetek után már meg sem lepődök rajta)
Egyiket sem. :D
Nálam alap dolog, hogy gyárilag független legyen. A 2 simkártyás pedig előny. Csak feltöltőkártyás csomagok érdekelnek, így bármikor átugorhatok egy másik szolgáltatóhoz, ha az jobb ajánlatot ad. :D
Jelenleg kb 6000 ft-os feltöltőkártyás csomagom van és ebben belföldön minden korlátlan.
Tehát vegyél vagy egy olcsóbb telefont, vagy gyüjts még egy kicsit, de független telefont ajánlanék.
Másik, hogy egy függő telefont nehezebben lehet eladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!