Ti melyik telefont választanátok? Iphone SE, Lumia 950, LG G4? Melyik lenne a legjobb választás?
Nekem volt WP-m, androidom és most iOS-em. Elég sok almám volt. (iPhone 4, fél évvel később 4s, aztán 5s nem rég 6, ami még most is meg van. Épp egy SE-t használok, és sok rosszat eddig nem tudom róla mondani. Egyetlen hibája : Picit kicsi, de nekem ez jól jött így a 6 után.
Szóval egyértelműen az SE-t ajánlanám.
Alma kicsi, de egyszerű letisztult, nem igényel karbantartást, hozzá értést. Én ennyiért már 6S-t várnék.
LG nagyobb, erősebb, de android, csak akkor ajánlom, ha nem vagy elektronikus analfabéta. Android párti vagyok személy szerint.
Lumia hmmm na a Microsoft most le ígérte a csillagos eget is az égről. Maximális mobilitás etc. Csoporttársak istenítik. Én őt venném, :D lépjünk ki a tömegből.
/21f Xiaomi tulajdonos/
"# 4/5 Időpont ma 23:32"
Egyet kell értenem. Tisztelem az Applet, csak az árazásukat nem. Ez egy király telefon lenne 50-60k forintért. De így nem az. """""státusz szimbólum"""""" aki így gondolja, az meg is érdemli :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!