Hozzáértőknek. Szerintetek melyik a legjobb választás?
Okos telefont szeretnek venni, andoirdosat, mert azt preferálóm. Olyan kellene aminek hosszú a támogatottsága, majd lehet használni vr kent is, azaz nagyon szép kijelző. Tárhelybol az ideális a 32 vagy 64 de a 16 is jó ha van sd kártya. Kamera lehetőleg szép legyen. A keret 200 e alatt legyen. 10-30 e átlogas nem gond, ha tényleg megéri.
Én sajnos egyáltalán nem értek hozza, ti melyiket ajánlatok?
Szerintetek milyen boltból érdemes megvenni ? Merdia markt? Vagy milyenbol ? Ahol rendes a garancia, nem vernek át, de nem is a legdrágább ?
Válaszotokat előre is köszönöm ! :)
Ha esetleg 150 e bol kijönne az nagyon jó lenne. Mert néztem fitnesz kakotot is. Razert néztem. Okos károkotobol melyik a legjobb ?
Köszönöm :)
Nos, szolgáltatóknál felejtsd el, ott használható telefont nem igen kapsz, vagy ha igen, kétszeresen a normál árnak.
Én leginkább egy megbízható GSMet, webshopot ajánlanék (van csomó helyen gari is), én a Nexus 5ömet az XXLnél vettem, mai nepig semmi baja nem volt és nagyon korrektek voltak.
Egy tanács: A fitness karkötőt hagyd. Trendi meg minden de idő után rájössz hogy semmi haszna nincs. (a razer meg túl is van árazva) Egyébként nem hibáztatlak hogy bedőltél a marketingjüknek, mert abban az egyben kva jó a Razer. Én most jövök rá hogy mégsem volt olyan jó vétel a Razer DeathAdder egerem, sz*rakszik a görgő és kezd lekopni a felső műanyag hártya egy év után...
Szal ha minden áron akarsz egyet, válassz az olcsóbb alternatívák közül inkább..
Jaa igen a telefon ajánlás...
Motorola moto X (2nd gen)
Nexus 5x
OnePlus One
HTC M8
LG G4
Ezek a használható telefonok ebben az árkategóriában. (pár lehet kicsit fölötte van)
LG G4-et én is nagyon tudom ajánlani! Mobilok közül ennek van talán a létező legjobb kamerája, a képminőség tökéletes, egyszerűen nem lehet belekötni! Mindezek mellett más szempontokból is nagyon szuper. Bár a processzora szerintem egy hajszálnyival lehetne gyorsabb ebben a kategóriában, de azért így se rossz.
Webáruházak közül pedig ahol kapható, a Mobilkereskedést ajánlom (127 ezer Ft körül), nemcsak hogy normális webshop az értékesítésben (új telefon, magyar nyelvű menüvel, összes gyári tartozékkal, 1-2 munkanap szállítási idővel olcsón), de ráadásul részben gyári garanciával adják.
Köszönöm szepen.
Szerintetek a Sony z5 jó telefon ? Vagy a htc m9?
Ezeket néztem meg az lg G4 et. Nagyon tetszenek, és nagyon elegánsak.
A GSM ekrol lehet ezt azt olvasni. Ezek megbízhatóak ? Amiket mondtatok? Nincsen gond a garanciával, ki szállítással ?
Köszönőm. A gsm ek közül amiket írtatok azok megbízhatóak?
A samsung galaxy note 4 jó? mert mindenképpen nagy kijelzőset szeretnék, az új lenyomat olvasó plusz pont.
LG Nexus 5X (120 ezertől) vagy
Huawei Nexus 6P (180 ezertől)
Ha már Androidosat akarsz, és van is rá pénzed, legyen Stock Android. Abban más a többitől, hogy ez a vegytiszta Android, vagyis egyenesen a Google-től van, nincs telerakva szolgáltatós/gyártós alkalmazásokkal, felületekkel stb. Mivel a Google telefonjairól van szó, ezért a támogatás évekig megvan, mindig ezek a készülékek kapják meg először a legújabb droidot.
A 6P hatalmas, 5'7 képátlójú, vagyis olyan mintha egyben lenne egy kisebb tableted is. Az 5X jobban kézbe illik az 5'2-es méretével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!