Hogyan vegyem rá a szüleimet, hogy vegyenek nekem egy új telefont?
Fülhallgatóval. Belülről elkezdett leamortizálódni, pedig kívülről még egy halvány karcolás sincs rajta
Igen, Samsung S7 Edge-t néztem. Erről hallottam a legtöbb jót, de még az Aplle Iphone 6s is a "versenyben" van.
Telefonálás, fényképezés(imádok fényképezni, hobby szinten foglalkozom ezzel), olvasás, netezés, filmek/ videók nézése...
Xiamio-m nem lesz. Soha. Egyik barátnőmnek olyanja van. Nem tudom, ez vagy az Iphone volt előbb, de szánalmasan utánozta a másikat. Számomra (ízlések és ficamok) az Iphone sokkal szimpatikusabb.
Nem szeretnék még várni x időt, amíg kijön egy olyan telefon, ami számomra unszimpi, plusz csak pletyka az, hogy jó.
Nekem Redmi Note 3-am van. Nem iPhone utánzat.
Egy nagyon jó teló, már 130.000 Ft környékén is kapható - ha a One Plus 3-ra gondolok.
A kérdésre visszatérve (ja és én voltam a 16-os kommentelő): mégis mit vársz? Te ismered a szüleidet, nem mi. Ha nem adnak, annak biztosan oka van. Mi nem tudjuk mi az. Talán elvárják azt, hogy jobban teljesíts, vagy most ezt a kiadást nem akarják/tudják megengedni.
"Ezt nem igazán értem. Orrvérzős füles? Ugyan miért?"
Persze hogy nem. :)
És ezen valószínűleg magyarázattal sem tudnék változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!