Hogyan vegyem rá a szüleimet, hogy vegyenek nekem egy új telefont?
Figyelt kérdés
2016. júl. 29. 22:09
11/29 A kérdező kommentje:
Gyűjtögetném tovább, de szükségem van új telefonra, mert ami van az jelenleg szinte semmit sem ér. És nem szeretnék másikat venni, mert amit kinéztem azt szeretném
2016. júl. 29. 23:11
12/29 anonim válasza:
Ha rossz a mostani telefonod, akkor 2000 forintért már lehet kapni és amíg nincs új addig használhatod azt.
13/29 A kérdező kommentje:
De minek vegyek 2000 ft -ert egyet, ha mar akkor ebbul ovegfoliat tudok az ujra venni? Penz kidobas lenne. Meg tan egy hetig ez huzza. Addig kene segitseg, h ra tudjam oket venni
2016. júl. 29. 23:41
14/29 anonim válasza:
Okuk van rá, hogy nem vesznek neked újat. Ha fejre állsz, akkorsem fognak venni.
15/29 anonim válasza:
Teljesen fölösleges 120k-nál többet költeni egy telefonra. Aki ennél drágábban vesz telefont az nem normális egyszerűen azért mert felesleges. Az ennél drágább telefonok általában csak tele vannak pakolva értelmetlen dolgokkal amit soha nem fogsz használni, és egyáltalán nem olyan feature-ök vannak benne amelyek hasznosak.(pl. QHD felbontás 5.5" miközben a legtöbb 20" -os monitor még mindig csak fullhd és azoknak is nagyon szép képe van)
17/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm drága 16-os, eszméletlen sokat segítettél...
Nem tudom, én első látásra beleszerettem, nem tágítok, de már nem tudok mit tenni. Minden ötletből kifogytam.
Nem értem mi okuk, mert magukkal csesznek ki. Én nem tudom elérni őket, ők sem engem...
2016. júl. 30. 09:38
18/29 anonim válasza:
Nem lehet a másikkal telefonálni?
19/29 anonim válasza:
Ha 200ezres telefon akkor gondolom az S7 vagy valami hasonló.Egyáltalán mire akarod használni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!