Melyik márka a legjobb?
Figyelt kérdés
Elromlott a telim,és szeretnék egy normális phone-t.Nem szeretnék Samsungot,mert az rossz minőség,érintőset se,olyat,ami tud mp3at lejátszani,és fényképezni+meg telózni lehessen vele.ENNYI.
Tud valaki vmit tanácsolni?
2008. szept. 27. 13:42
1/13 anonim válasza:
Nyugodt szívvel tudom ajánlani a Nokia 5310-et.
Itt van róla egy teszt:
Már 30 ezer forint környékén teljesen újakat lehet kapni.
2/13 anonim válasza:
én is maximálisan nokia párti vagyok..
3/13 A kérdező kommentje:
oké,köszike.:D
2008. szept. 27. 14:11
4/13 anonim válasza:
Ha szeretnéd, hogy az mp3 kiváló minőségben szóljon, akkor ajánlom a Sony E W910 telefont. Én most vettem ilyet, előtte nokiám és motorolám is volt, de ezen a zene nagyon jól, tisztán szól, össze sem lehet hasonlítani az előző kettővel. 2 megapixel-es a kamerája, van benne rádió is és kaptam hozzá egy 1 GB-os memóriakártyát (vodafone-nál vettem).
5/13 anonim válasza:
Sony Ericsson K800i, a T-Mobilenál 21.990 ft, + 7 E ft 2Gb meóriakártya. Én most vettem, nagyon jó! 3,2 Mpx kamera igen jó képeket csinál.
6/13 anonim válasza:
Sony Ericsson S500i! nagyon eltalálták ezt a telefont!
7/13 A kérdező kommentje:
jaja.A S500i nekem is nagyon bejön.Nagyon szép.
2008. okt. 3. 09:18
9/13 anonim válasza:
Most már közel az Európai piac felét a Nokia uralja, ez nem véletlen.Nagyon megbízható és egyszerű és okos telefonok.
10/13 anonim válasza:
szerintem a nokia 5610 tökéletesen megfelel neked. 3.2 mp-es kamera szép képet csinál, jo a hangzása. ha telózás alatt játékot értesz támogatja a javát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!