Szerinted melyik a legjobb mobil márka?
Sonny Ericsson! Nekem bevállt, de egy jóféle nokia is aranyat ér..
Nekem sonny ericsson K510i-m van, kicsit kicsi kevés memóriával rendelkezik (28MB), de meg vagyok vele elégedve
Nekem volt már mindenféle, mert kaptam ajándékba ezt is, azt is, ami később a többi családtagé lett. :)
Nekem személy szerint a Nokia tetszett a legjobban. Volt egy 5200-as, ami nagyon jól bírta a strapát, csak sjanos ellopták. De később szüleim vettek még 2 ugyanilyent, ami elég rég megvan, és nagyon jól megy.
Nekem most egy 6500s-em van. Több, mint 1 éve megvan, semmi baja, pedig leejtve is volt sajnos. :( Egyszer volt vele baj csak (nem hallottuk a partnerrel egymást beszélgetés közben), de akkor sem komolyabb, egy softverfrissítéssel meg lehetett oldani, azóta is nagyon jól megy.
Szóval SZERINTEM a Nokia a legjobb, de itt sok különböző válasz lesz... :)
15/F
NOKIA
Eddig minden telefonom Nokia volt és soha nem azért cseréltem le őket, mert gond lett volna velük, hanem mindig egy új Nokiáért. :)
1.LG(KP 500(L))
2.SE(350i)
3.Samsung
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!