Melyik a legjobb mobil márka amelyik a legmegbízhatóbb? Én az LG Shine-t akarom megvenni, megéri?
pedig tudnátok ti a nokia milyen "sorozat-szemét", amelyeket konténerszámra mérnek, nem is farabra, meglep, hogy ezt írjátok.
Én műszakilag kétség nélkül vezeték nélküli távközlésben a Motorolát tenném első helyre, sztem ehhez kétség nem fér, de való igaz, itt Európában valamiért nem annyira terjedt el, a tengerentúlon ha valaki kicsit is minőséget akar (másban is nemcsak mobilban), tuti h Motorolát vesz, a szervek (rendőrség, tűzoltók stb) is csakis motorolával dolgoznak, ott te mást nem látsz.
Tudom én azt, csak arra értettem h ott azért jóval nagyobb arányban népszerű és nagyobb arányban terjedt el, számít első osztályú minőségnek a motorola mint nálunk. A nokia mindig is inkább amolyan divat-telefon volt kis csecsebecsékkel, a motorolára a pedig a végletes egyszerűség jellemző a mai napig is, ámde az az egyszerűség baromi magas minőség.
(nem is kell odáig menni most jut eszembe, nálunk is a szervek csak motorolákat használnak ...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!