IPhone SE 16- vagy 62GB?
Érdekelne melyik Apple iPhone SE telefon verziót érdemesebb valasztanom a 16- vagy 64GB kapacitású tárhellyel szereltet.
Jelenleg egy nem bővíthető 16GB-os androidos telefonom van, amit több mint 2 éve használok, és még sosem volt gondom a tárhelyel.
Javaslatok? Tippek?
De én sem tudom!
16GB-osat nem mernék már venni, az ideális 32-es meg nincs, a 64-esért meg sokat kéne pluszban fizetni...
A 16GB-bol 5 GB az iOS, szoval 11GB marad. Az eleg ha nem nagyon videozol, vagy ha videoznal is atmasolod rendszeresen a gepre.
De en szemely szerint 64GB-ost vennek, mert pl lusta vagyok.
Köszönöm a válaszokat!
Már eldőlt a kérdés, ugyanis mivel sajnos a 16GB-os asztroszürke modell nem volt kapható kénytelen voltam a 64-eset venni. Nem bántam meg, mert pár hét alatt sikerült 20GB-ig rakni!
Megjegyzem használok felhő- és stream szolgáltatásokat, tehát a videók csak bizonyos ideig foglalják a tárhelyet. Ugyanakkor elég sok alkalmazás is fent van, pár játék, köztük a GTA SA (1.63 GB). Szóval szerintem aki teheti az mindenképpen a nagyobbikat vegye, nem fogja megbánni, sokkal kényelmesebb úgy használni, hogy nem kell a tárhely miatt aggódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!