LG G5 vagy iPhone SE?
Figyelt kérdés
Nézelődtem és leszűkítettem a keresést erre a két telefonra. Melyiket ajánljátok és miért? Számomra fontos lenne a kamera minősége, a hosszútávú támogatottság, de be kell valljam pont emiatt kicsit tartok az Androidtól. Kíváncsi lennék személyes tapasztalatokra, előnyökre, hátrányokra, de kérlek titeket ne menjetek át Android vs iOS vitába!2016. máj. 29. 17:50
1/3 anonim válasza:
Mindenképpeb iPhone SE! Én is azt tervezem megvenni. Megbízhatóbb, gyors, és még min. 4-5 évig garantáltan használható lesz!
2/3 anonim válasza:
Én viszont inkább a G5-öt mondom: jobb processzor, nsgyobb ram, bővíthető memória, jobb kijelző, nagyobb akksi, és bár drágább ugyan, de ár-érték arányban viszont sokkal jobban megéri.
És szoftveresen sincs gond, az LG-k sokáig támogatottak, legalábbis jóideig meg szokták kapni mindig a frissítést az Android aktuális legfrisebb verziójára.
3/3 anonim válasza:
Nekem lg g4 volt és 1 éven belül beszart elkezdett újraindulni stb... Nem tudták megjavítani és azt mondták választhatok egy tetszőleges készüléket. Iphone se 64 gbot választottam és még ők fognak nekem fizetni vissza mert ez még a g4 árán belül van :DDD Egy cumi van, hogy országos hiány van belőle szóval ha sokáig nem lesz lehet samsung s 7 vagy lg g5-re esik a választásom csak mondom lgtől kicsit félek mert ez meg moduláris és tuti az lenne h 1 éven belül elkezdene szétesni vagy valami :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!