Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 6s plus vs samsung...

Iphone 6s plus vs samsung galaxy s7 (edge)?

Figyelt kérdés

tudom tudom.. egy újabb android és ios harc örök

de mivel kijött az android 6.0 ami már nagyon stabil lett (egy haveromnál kipróbáltam) felvetödőtt bennem a kérdés hogy lehet az android is elindult a stabilitás irányába?

jelenleg egy régi alcatel pop c7-em van, de szeretnék egy komolyabb telefont venni hosszú távra

gondolkoztam már az új iphone 6s plus-on de elég drága és mint fentebb említettem az android szegmensek is fejlődnek

nektek mi a tapasztalatotok? hosszabb távon is stabilabb az új android?

2016. máj. 29. 20:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Az android nem csak hogy "elindult a stabilitás irányába hanem már az 5.0 is simán felveszi a versenyt az Ios-szel ha rendes vas van alatta. Tehát ez az "android lefagy" ez régi szöveg, és régóta nem is igaz :D

A gond inkább a gyártókkal van, akik ha nem adják ki a foltokat, bugfixeket, akkor nem ér semmit az egész.

Szerencsére a Samsung nem ilyen! (Remélem érzed az iróniát :))

Ennek ellenére jó választás az s7, mondjuk úgy, hogy a samsung is fejlődött, és (legalábbis a csúcsmodellek terén) felkötötte a gatyát, szóval azzal sem nyúlsz mellé, ha az s7-et veszed, ha pedig kipróbálnád a VR-t akkor még jobb. A bővíthető memória szintén mellette szól.

Szóval ha drágának találod az I6s-t (hozzáteszem jogosan..) akkor a samsunggal sem döntenél rosszul.

És igen, bírja hosszabb távon is. Lassan egy éve használok s6-ot, tele van alkalmazással, de azon kívül, hogy kevés a hely, más gondom nem volt, stabilitása még tökéletes, eddig minden telefonomon fél évente factory reset kellett...

2016. máj. 29. 20:20
 2/6 A kérdező kommentje:
hát nekem tegnap a biosz tanárom akinek lg g2-je van, amikor hívták, nem tudta felvenni mert olyan szinten laggolt.. pedig egy tanár azt a telefont nem sok mindenre használja: néha fotózás, telefonálás, szóval semmi extra igény,bár azon nem tudom most milyen rendszer van
2016. máj. 29. 20:30
 3/6 anonim ***** válasza:
És mi köze az LG G2-nek a Samsung S7-hez? Nem egy kategória.
2016. máj. 30. 11:13
 4/6 anonim ***** válasza:
44%
És igen. Jó az Android 6.x. És igen, jó az S7-es. Megkockáztamom, hogy jobb mint az iPhone. Mind a kettő van családon belül.
2016. máj. 30. 11:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a G2-re az 5.x a legfrissebb.

De nem is az a lényeg, hogy milyen rendszer fut rajta. Aki nem tudja használni a telefont, annak sosem fog rendesen működni. Jellemzően az ilyen emberek köpködik az androidot. Azt sem tudja mit rak rá, telenyomja szeméttel, sosem törli a fölösleges dolgokat, nem figyel kicsit sem a fertőzött oldalakra, meg sorolhatnám a végtelenségig, és utána szídja az androidot, hogy ilyen szar meg olyan. A telefont tudni kell használni. És tök jó lesz az android is.

Igen, aki erre nem képes, az jobban jár az Iphone-nal, mert az Ios sokkal zártabb rendszer, és nem tud benne akkora kárt tenni. Ennek ellenére tévhit, hogy az tökéletes, nincs rá vírus, nem lehet tönkretenni stb... Ugyanúgy van vírus is rá, és ha telepakolja minden szarral az is fagyni fog..

Nem azt kell alapul venni, hogy a tanárodnak szar a G2-je, az egy dolog, láttam már olyan embert is aki nem tudta kezelni az érintőképernyőt (és nem, nem volt öreg), inkább azt kell nézni, hogy te hogy használnád. Az android is teljesen jó, csak oda kell rá figyelni.

2016. máj. 31. 21:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Altalaban nem az androiddal van a baj hanem a telefonnal amin rajta van mert a sok paraszt megvesz egy 100 euros telefont optimalizalas nulla frissites nulla es mar szidja az androidot,hogy milyen szar ezutan vasarol egy iphonet 600-700 euroert es milyen jo es elvan halva, ha androidert kiadna megközelitőleg annyit amit az iphonert akkor kapna egy erős jol optimalizalt telefont es nem mondana,hogy az android nem stabil mert nagyon stabil, ha a google azt csinalna mint az apple,hogy egy telefonra adna ki az androidot akkor mas lett volna a szituacio pld a nexus lenne es semmi mas,egy keszüleket konnyebb karban tartani szoftveresen
2016. jún. 8. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!