Melyik telefont vegyem? Melyik éri meg jobban? Iphone 6s plus vagy samsung galaxy s7 edge?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik min a kettő telefon az iphone egy kicsit jobban csak félek hogy kevés a 2 giga ram az iphon-ban míg a samsung-ban 4 giga van. Láttam olyan videókat ahol az iphone sokkal gyorsabb volt de láttam olyan videókat ahol a samsung volt a gyorsabb. meg még attól félek hogy az appstoreban túl kevés az ingyenes alkalmazás vagy nem tudom hogy mennyi az ingyenes de azt tudom hogy androidon van pár ingyenes2016. máj. 29. 20:23
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Fél óránként lehet kérdést kiírni.
Egyébként én a Samsungot venném, Androidra rengeteg az ingyenes alkalmazás, és véleményem szerint az Apple termékei alapvetően igencsak túlárazottak.
3/7 anonim válasza:
"Fél óránként lehet kérdést kiírni."
Igen, de nem mindig ugyanazt.
4/7 A kérdező kommentje:
te agyon iskolázott első válaszadó az nem énvoltam!
2016. máj. 29. 20:39
5/7 anonim válasza:
Ha hosszabb távra tervezel, akkor iPhone.
6/7 anonim válasza:
Semmivel sem tart tovább az iPhone mint az S7-es. Sőt, úgy általában a Samsungok. Hidd el. Még az S3-om is működik rendesen, az unokám által fölhöz vágott Note 2 is, bár az üveg eltört. Van pár Samsung a családban, tudom miről beszélek. A különbség annyi hogy nem ócsárolom az iPhone-t.
Három S7-es van és baromira elégedettek vagyunk velük.
7/7 anonim válasza:
Ami pedig a gyorsaságot illeti, a képernyő felbontás miatt a 6S gyorsabban tölt be játékot, pár mp-el. De én azt simán beáldozom a szebb, kontrasztosabb képért, és a jobb kameráért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!