Valaki eltudná magyarázni hogy miért jó hackelni a telefont és, hogyan tehetem ezt meg lécci? Egyszerűen mondjátok el mer egy kicsit "hülye" vagyok hozzá. (egy nokia 5800 tulaj)
a Hackelés arra jó h Hálózatfüggetlenné tedd telefonod, pl. Vodás vagy és akkor bármilyen kártya jó lesz bele.
De szerintem ez hülyeség. csak eltudod már dönteni h milyen mobilszolgáltatónál akarsz lenni. Ezt egy kóddal lehez meghackelni. Vagy el kell vinni egy olyan emberhez aki ért hozzá...
Akkor szokták általában hackelni, ha használtan vesznek egy olyan telefont, ami nem egyezik a saját kártyádnak a szolgáltatójával. Interneten vannak fent programok, ami megmutatja, hogy az adott mobilhoz milyen kód tartozik. Nekem is van ilyen programom, csak ez egy eléggé régi program. Nokia 5800-at már nem ismeri. Azt hiszem a Nokia 6230i a legújabb benne...
De akár a szolgáltatóknál is el tudod intézni. Szerintem 5-6 ezer forintért csinálnak megy kódolást.
Szia a Hack-et okostelefonokon tudod alkalmazni, két okból:
1. A telepíteni kívánt alkalmazásokat un. tausítványfájlokkal szignózni kell hogy fel tudd telepíteni őket. ez a gyártó védelme a káros programok ellen a szignózó vállalja a felelősséget az esetleges problémákért. A Hack ennek megkerülését teszi lehetővé.
2.Néhány tört alkalmazást csak hack-elt telefonra lehet telepíteni.
Függetlenítésre nem alkalmas ahogy fentebb írták.
Leírni pár sorban nem lehet annál kicsit bonyolultabb a Nokiaprogramok.hu oldalon mindent megtalálsz.
Hátránya, instabil működése a telefonnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!