Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valaki eltudná magyarázni...

Valaki eltudná magyarázni hogy miért jó hackelni a telefont és, hogyan tehetem ezt meg lécci? Egyszerűen mondjátok el mer egy kicsit "hülye" vagyok hozzá. (egy nokia 5800 tulaj)

Figyelt kérdés
2010. ápr. 7. 22:25
 1/5 anonim ***** válasza:

a Hackelés arra jó h Hálózatfüggetlenné tedd telefonod, pl. Vodás vagy és akkor bármilyen kártya jó lesz bele.

De szerintem ez hülyeség. csak eltudod már dönteni h milyen mobilszolgáltatónál akarsz lenni. Ezt egy kóddal lehez meghackelni. Vagy el kell vinni egy olyan emberhez aki ért hozzá...

2010. ápr. 7. 22:37
 2/5 anonim válasza:

Akkor szokták általában hackelni, ha használtan vesznek egy olyan telefont, ami nem egyezik a saját kártyádnak a szolgáltatójával. Interneten vannak fent programok, ami megmutatja, hogy az adott mobilhoz milyen kód tartozik. Nekem is van ilyen programom, csak ez egy eléggé régi program. Nokia 5800-at már nem ismeri. Azt hiszem a Nokia 6230i a legújabb benne...

De akár a szolgáltatóknál is el tudod intézni. Szerintem 5-6 ezer forintért csinálnak megy kódolást.

2010. ápr. 7. 22:48
 3/5 anonim válasza:

Szia a Hack-et okostelefonokon tudod alkalmazni, két okból:

1. A telepíteni kívánt alkalmazásokat un. tausítványfájlokkal szignózni kell hogy fel tudd telepíteni őket. ez a gyártó védelme a káros programok ellen a szignózó vállalja a felelősséget az esetleges problémákért. A Hack ennek megkerülését teszi lehetővé.

2.Néhány tört alkalmazást csak hack-elt telefonra lehet telepíteni.

Függetlenítésre nem alkalmas ahogy fentebb írták.

Leírni pár sorban nem lehet annál kicsit bonyolultabb a Nokiaprogramok.hu oldalon mindent megtalálsz.

Hátránya, instabil működése a telefonnak.

2010. ápr. 8. 06:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Ittis utánnanázhetsz : [link] itt fentvan minden tudnivaló az egyes nokia típusokról.
2010. ápr. 8. 09:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat;)
2010. ápr. 8. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!