Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Huawei P8 Lite akkumulátor...

Huawei P8 Lite akkumulátor probléma?

Figyelt kérdés

Tegnapelőtti nap semmi probléma nem volt. Napi 3x20 perc játék, egy óra zenehallgatás. Merült amennyit merült.

Tegnapelőtti estéről-tegnap reggelre (8 óra alvás) kb. 6%-ot merült. Eddig általában egyet merült, max. kettőt.

Tegnap reggel, 20 perc játék, ami eddig 3% merüléssel járt, merült 7%-ot. Óra zenehallgatás, merült 15%-ot...este játszottam fél órát, merült 18%-ot...

Szóval, egyik napról a másikra, kb. 20x jobban merül...és félek, fokozódni fog.

Tescoban vettem. Még van rá garancia.

P8 Lite. Nincs hátlapja, meg semmi. Ha az ember bele akar kukkantani, szervízbe kell vinni, hogy ott speciális eszközökkel szedjék szét.

Érdeklődöm, hogy véleményetek szerint lehet ezzel kezdeni valamit? Szervízbe vigyem, a tescoba (cserére) vagy ez van, beszoptam? (a tescoban foglalkoznának azzal, hogy lehet fokozódik a probléma és 1 hónap múlva már 100-ról 10-re csökken egy 5 perces telefonbeszélgetés miatt? elég szomorú lenne, ha 80 ezer forintos telefon egy évet nem bírt ki épkézláb...)

2016. ápr. 19. 15:31
1 2 3 4
 31/36 Budwa ***** válasza:
semmi hír rólad, hogy szuperál a telefonod? minden rendben van vele? enyém 5.0.1-es Androiddal egyik nap 4 órás képernyőidővel (annyi ideig volt bekapcsolva) + 3 óra zene hallgatás elment 1,5 napot. Csak be kell állítani a telefont, akku használat intelligensre, ki kell lőni a védett alkalmazásokat, csak a lényegeseket hagyni, fényerőt vedd visszább... sajnos az akku miatt ez egy ilyen telefon. Sikerült feltenned a 6.0-t? én garanciavesztés miatt nem akarom még. majd talán később...
2016. máj. 21. 18:19
 32/36 A kérdező kommentje:

Szia.

Történt ami történt.

Olyan lett, amilyen.

Mióta megjött tecsóból, 3x csináltam újraindítást (azt mondják android 5.0 után ráfér a heti 1 - minden telefonnál)

Hét után restart. Király volt. Hét után megint, aztán valami hibádzott. Jobban merült, és...eddig soha semmi "vészes" melegedést nem tapasztaltam, de hirtelen igen, tapasztaltam... +jobban merült. Vártam 24 órát. Restart vagy kikapcs/bekapcs, rendbe jött.

Azóta eltelt 9-10 nap.

Restart.

Újra az a problem...jobban merül (vagy 2x) meg iszonyat durván melegedik!

Csináltam off/on 2x meg restart 1x (kb. 38 óra alatt), de ugyan úgy fenn áll a probléma.

Tegnap este határoztam el magam, hogy akkor 6.0...

Viszont amit linkeltél logout-os link, nos, az...

Félek :D félek nekikezdeni. Fogalmam nincs miért. Ott minden levan írva ésszerűen, logikusan, egyszerűen, de mégis félek hozzákezdeni.

Rokon sajnos nincs képben ilyen téren :(

Feltudnánk venni a kapcsolatot valami azonnali üzenetküldőben? Facebook, skype, egyebek?

Szeretném mihamarabb 6.0-ra rakni (sok embertől hallottam és olvastam, valamint sok ismerős mondta, hogy sokkal de sokkal jobban bírja az akku)

Akku használat módjával még nem próbálkoztam. Még.

Védett alkalmazások opciót egyből megcsináltam.

Fényerő mindig alacsonyan van (25-33%, nem tudom megmondani, automatikus hozé fényerő sosem él)

Ezt elküldtem privátban is.

2016. máj. 23. 16:20
 33/36 A kérdező kommentje:

Tapasztaltam valamit.

48 órás teszt következik.

Elméletileg nem kell működnie, mert hardreset utáni első pillanattól a 20. percig, amíg az ég világon semmit nem csináltam (no wifi, no alkalmazás frissítés), akkor is merült nagyon, szóval...nem tudom.

Lehet mégsem romlott el a telefon :D

2016. máj. 24. 22:11
 34/36 TappancsMancs ***** válasza:

"Ha az ember bele akar kukkantani, szervízbe kell vinni, hogy ott speciális eszközökkel szedjék szét. "

Nem tudom neked mi a speciális eszköz de simán lepattintós a hátulja.

https://www.youtube.com/watch?v=mSTMIQ-wMQM

2017. jan. 8. 11:49
 35/36 kovalics Rikárdó válasza:

Szia ,, figyelj tudom ez már egy éves link! De nekem is huawei p8 liteom van!! És 10 hónapos! 10 hónapig kitűnő volt az aksija de most a napokban mintha egyre gyorsabban és gyorsabban merűlne fél óra max 30-50 % ot vesz le

Tudnál nekem segíteni hogy mi a francot csináljak vele?....

2017. márc. 26. 09:03
 36/36 anonim válasza:

Szeretném felhívni a figyelmet, hogy mielőtt telefont vásárolunk olvassunk róla cikkeket szakértőktől. Én 2015.októberében vettem a telefont. (Ezt a vásárlást megelőzte 1hónap cikk olvasgatás.) A media marktban nagy akció volt. Így mikor már 3 telefonra szűkült a listám, az üzletben megnézve őket választottam ki. De tudtam hogy mik a pozitívumai és negatívumai a telefonoknak. Mivel akció volt 65-70ezer között vettem meg, amit megért ez a telefon.

A lényeg, hogy tudni lehetett, hogy borzasztó gyenge az aksija. Tehát én nem lepödtem meg, hogy egy pár hónap után egy huzamosabb napon kétszer kellett tölteni. Tavaly szeptembertől még többett kellett használnom a telefont. A mai fejlemény: napi 3-4szer is töltöm. A telefon égeti a kezem.

És a legfontosabb egy műszaki cikk vételekor, nézzük meg mire terjed ki a garancia! Ne érdekeljen ha tarja a sort, vagy az eladó sietteti rosszabb esetben. Mint vásárló joga van, átnézni mit vásárol.

Nekem szerencsém volt, mert már az eladó felhivta a figyelmem hogy mire nem vonatkozik a garancia. És mondta, hogy ha akkumulátor problémám lesz, nem fognak vele foglalkozni, csak ha önköltségen cseréltetem az akksit. De a legtöbben nem szólnak az ilyen kis finomságokról.

Tehát a válaszolónak (és mindenkinek) annyit tudnék ajánlani, hogy legközelebb tudja hogy mit vásárol. És alkatrész cserét olyan helyen ajánlok, ahol megbízik a szerelőben/boltban.

21/L

2017. jún. 13. 14:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!