Melyik a jobb? A5 vagy S5?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a jobb telefon? A samsung a5 vagy az s5? Az s5 annyiból jobban tetszik hogy proci, kamera, képfelbontás, stb nagyobbak benne illetve az hogy nem beépített akksis. De azt szeretném tudni hogy szoftveresen és külsőleg melyik a strapa bíróbb, melyiknek bírja tovább az akkuja, melyik gyorsabb stb. Vélemények?2016. márc. 24. 22:03
1/2 anonim válasza:
Hát azt nem tudom de nekem az a5 fagy szerintem jobban jârsz ha nem olyat veszel
2/2 anonim válasza:
Az S5 erősebb hardvere miatt biztos gyorsabb, szoftveres oldalról túl nagy különbség nincs köztük, átlag használat mellett kb. ugyan annyi idő alatt lemerülnek. Az A5 fémháza lehet egy kicsit jobban bírná a strapát. Egyébként az S5 jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!