Miben jobb az LG G3 a G2-től?
Megnéztem egy összehasonlítást, és arra jutottam, hogy nekem jobban tetszik az idősebb G2.
Először is az 5.2"-os kijelző nekem jobban tetszik, mint az a "nagy" 5.5"-os.
Meg hát a G3-nak már QHD kijelzője van, ami erősen megterheli a procit, és néha akad a telefon. (volt már mindkét telefon a kezemben, és a G2nél semmiféle akadás nem volt tapasztalható, a G3-nál viszont igen). Ezt egy szaküzletben avval magyarázták, hogy az Android lehet a baja, sőt biztos. Ugyanis mindkét modellen, amit néztem, az Android 5.0.2. futott. Ami állítólag tele van hibákkal.
Összességében, esetleg aki már használta mindkettőt, mit tud elmondani? Melyik tetszik neki jobban?
A családban három G2 van, és 1 db G3. Mindegyik jó, nem akadnak, csak nyáron melegedtek a kánikulában.
A mi G2-inkre nem adtak frissítést, még mindig a 4.2.2 alatt futnak..A G3-ra igen.
Az androiddal nincs semmi baj, sok teló televan szeméttel, minden marhasággal, ami ráadásul fut a háttérben..
ezek a telók másfél évesek, de még mindig hiba nélkül hasítanak.A G2 nagyon ki van találva, meg lehet nézni a nyugati összehasonlító táblázatokat.Atomerős az akksijuk is.
Igen, tényleg nagyon erős az akksijuk, ezt én is tapasztaltam.
Tehát akkor te, aki biztos jó sokszor kezébe vette már mindkét telefont, mit tudnál elmondani, mik a fő különbségek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!