Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Huawei P8 Lite vs Samsung...

Huawei P8 Lite vs Samsung Galaxy Alpha? Melyik jobb? Velemenyek?

Figyelt kérdés
2016. márc. 21. 21:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Az én véleményem az, hogy az Alpha jobb. Prémium design, nekem ez a szempont. A Lite párszáz Mhz-vel gyorsabban pörög... A touchwiz nekem elmegy az Alphán gond nélkül, a Huawei-t nem volt szerencsém hosszabb ideig használni, de megnyerő volt eléggé. Kamerában nem tudom hogy teljesít a Wei, de az Alpha nekem bevált, na nem gyenge fényviszonyoknál, mert ott tényleg siralmas... A Lite-nak 5.0" a kijelzője, az Alphának 4.7", nekem ez megint plusz pontnak számít az Alpha javára, de mindenkinek más a megfelelő. Remélem segítettem. :)
2016. márc. 21. 21:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Koszi szepen:)!
2016. márc. 21. 21:48
 3/7 anonim ***** válasza:
90%

Az Alpha előnye:

Nagyon jó kijelző és valóban jó az alumínium. Több tárhely jobb SoC,mondjuk a TW-t nem tartom megbízhatónak de szerintem egy ilyen vas meghatja,ha meg nem akkor van lehet CM-re cserélni.

P8 Lite előnye:

Jobb üzemidő egy fokkal,Emui-nak jobb a memóriakezelése.

A többi rajtad múlik.

2016. márc. 21. 21:50
 4/7 anonim válasza:
Szubjektív vélemény, de én a Huaweit választanám. Szerencsére volt alkalmam kiprobálni a P8 lite ot és határozottan gondolkoztam rajta, hogy leváltom a z2-t. Samsungról nincsenek jó tapasztalataim, és sokan is írnak negatív kritikákat. Nemhiába lett az alma és a samsung (ahol azért erősen a nevet is megfizeted, és nem kis marketinggel rendelkeznek) után a 3ik legnagyobb gyártó a világon. Nekem a következő telóm nagy eséllyel Huawei lesz, P8 vagy P9
2016. márc. 21. 22:05
 5/7 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek.
2016. márc. 21. 22:24
 6/7 anonim ***** válasza:
alphát venném, viszont tudni kell róla hogy vannak térerő gondjai, a fém leárnyékolja az antennát kicsit
2016. márc. 21. 22:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. Bár volt már Samsungom, S3-as, pár hónap után rendesen lelassulnak, ráfér egy gyári visszaállítá, aztán megint megy rendesen pár hónapig. Most van a Huawei P8-m, lassan 3 hónapja megy tökéletesen, semmi akadás rajta, semmi lagg.:)
2016. márc. 23. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!