Telefont szeretnék vásárolni. Eddig csak alsokategoriás készülékeim voltak. És nem voltam velük megelégedve. Úgy döntöttem, hogy most egy csúcskategóriás telefont szeretnék vásárolni. Melyik a jobb?
Szóval amit kinèztem, az egyik az Iphone 6 s plsz, a másik pedig a Samsung galayx s7 edge.
Elég drága tekefonok, és ugy szeretnem megvenni az egyiket, hogy ne kelljen csalodnom benne.
Szoval azoknak a valaszait várom akik értenek ezekhez a készülékekhez és esetleg vannak személyes tapasztalataik is.
Elsosorban amik érdekelnének az a kamera, képernyő. A memoriával tiszaban vagyok.
Szeretek fényképezni és eléggé kényes vagyok a fotók minőségére, és a képernyő minőségére, tisztaságára.
Ami még érdekelne azok a méretek. Milyen magasak és szélesek, illetve a súlyuk sem elhanyagolhato nálam.
És ami a legjobban érdekel az a képernyő mérete. Melyiknek szelsebb es magasabb a képernyője. Illetve ami még a "bolondom" az a gyorsaság. Melyik tölti be gyorsabban a programokat, viszi gördülékenyebben a játekokat, böngésző gyorsasága melyiknél gyorsabb.
Ezek lennének az elsödleges kérdéseim, de ha van személyes tapasztalatok bármelyikről is. Kérlek osszátok meg velem. Mivel elég húzós áru telefonok, ezért nem szeretném kidobni azt a sok pénzt ingyen.
koszonom. :)
Pont most olvastam, hogy a valaha volt legjobb telefonnak nyilvánították ki a galakszis eshét telefonokat. Az iphone-ok nagyon drágák, cserébe közel sem olyan jók, mint sokan tudni vélik.
Ha ebből a kettőből választasz, akkor a samut vedd meg, de azért előtte vedd kézbe mindkettőt, a saját első benyomás és tapasztalat az igazi döntő ok.
Szeretek fényképezni és eléggé kényes vagyok a fotók minőségére, és a képernyő minőségére, tisztaságára.
Elsosorban amik érdekelnének az a kamera, képernyő. A memoriával tiszaban vagyok.
Ami még érdekelne azok a méretek. Milyen magasak és szélesek, illetve a súlyuk sem elhanyagolhato nálam.
És ami a legjobban érdekel az a képernyő mérete. Melyiknek szelsebb es magasabb a képernyője.
most komolyan, a memóriával "tisztaban vagy" (de ugye nem írod, hogy milyen memóriával) de az összes többi specifikáció elkerülte a figyelmedet? :D ezt hogy hoztad össze? rákeresel a telefon nevére, ott van tömérdek teszt, összehasonlítás, adatlap, de csak a memória ragadja meg a figyelmedet? :D
Megvettem az iphonet. Nem nagyon vagyok megelegedve vele, szeo kepeket csinal es a video felvetelek is hibatlanok, de ez a tulzott elkulonult rendszer nagyon korlatolt es hatarolt.
Szoval kamera 10-7
Nem nagyon fagyott le eddig egyszer sem..ez 10-8 egyszer ketszer akadozott.
A jatekok nagyon szepen es egyszeruen gordulekenyen mennek rajta 10-10
Elegge idegesito neha hogy ha lefagy nincs vissza gomb mint az androidnal...
Igazabol igazan kihasznalhatnak azt a ket oriasi feluletet a telefon aljan....jo a 3D touch, sokat segit es konnyebben is kezelhetobb a keszulek, de akkor is egy vissza gombot igazan rakhatnanak mar bele alulra....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!