Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valaki tévesen feltöltette a...

Valaki tévesen feltöltette a kártyám. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

15ezer ft-os összeggel, bankautomatán keresztül , elütött egy számot állítólag.

Felhívott, megkérdeztük a szolgáltatót mit lehet tenni.

AZ én kártyámról az övére nem lehet áthelyezni, magyarul az én kártyámon már rajta marad bármit csinálok.

Azt javasolták vagy töltsem fel az ő kártyájára a pénzt, vagy adjak neki 15ezer forintot, és mindkét esetben írjunk papírt róla hogy rendezve lett.

A probléma hogy nekem egyáltalán nincs szükségem 15ezerre a kártyámon , eszem ágában nincs használni, soha nincs pénz a kártyámon mert ingyen telefonálok munkahelyről otthonról stb

Ezenkívül így fizetés előtt nincs pénzem ilyen hülyeségekre hogy valaki elüt egy számot, és ez miatt én fizessek neki..

Ezt jeleztem is felé, de rendőrségi feljelentéssel fenyeget. Lehet ebből nekem bajom? mivel nem az én hibámból történt

2016. márc. 4. 12:13
1 2 3
 1/26 bp1985 ***** válasza:
83%
Nyugodtan jelentsen fel. Milyen indokkal? Azzal nem foglalkoznak, hogy a saját számát nem tudja beírni az automatába.
2016. márc. 4. 12:21
 2/26 anonim ***** válasza:
83%
Az ő hibája, az automata figyelmeztet is hogy ha igent nyomsz akkor nem lehet visszacsinálni.
2016. márc. 4. 12:24
 3/26 anonim válasza:
85%
Hiába fenyeget, ez az ő hibája volt.
2016. márc. 4. 12:26
 4/26 anonim ***** válasza:
83%

el ne hidd már, hogy az ő hibája miatt még majd te neked kell a rendőrségre járkálni...szép is lenne ha a befőtt tenné el a nagymamát

világosan le van írva, hogy a feltöltés visszavonhatatlan, arról nem is beszélve, hogy bárhol töltöd fel a mobilod LEGALÁBB 2x be kell írni a számot, hogy biztos jó számot írsz-e be...

felejtsd el az egészet

2016. márc. 4. 12:27
 5/26 anonim válasza:
84%
Nyugodj meg ez önhibádon kívül történt, semmi bajod nem lehet belőle.
2016. márc. 4. 12:29
 6/26 anonim ***** válasza:
25%
Jó lehet nem a te hibádból történt, de azért némi emberség lehetne benned. Ha adnál neki 15ezret akkor 0-ba jönnétek ki. Te komolyan el tudnád viselni, hogy nem csinálsz semmit, és örülsz a pluszba kapott 15ezerrel? Na a magadfajta felfogású emberek miatt tart ott a gödör aljàn az emberiség, ahol..
2016. márc. 4. 12:36
 7/26 anonim ***** válasza:
82%

6. Siman lehet hogy a kerdezo "kozmunkas" vagy egyszeruen nincs annyira eleresztve, hogy ne erezzem meg +15e folos kiadast.

Es ez neki folosleges kiadas, mert valoszinuleg ugy van vele, mint mondjuk en, hogy boven eleg egy 3e-es feltoltes egy evre is akar, mert a sajat mobilom azert van, hogy elerjenek, minden masra ott a parom altalanydijas elofizetese, meg a vonalas. Vagy a viber, vagy kb barmi.

Szoval, most o fizessen foloslegesen "embersegbol" azert, mert valaki hulye?

2016. márc. 4. 12:49
 8/26 anonim ***** válasza:
91%

Ennek semmi köze az emberséghez. Tévesen havi autópálya-matricát veszel, nem hetit, szerinted valaki azt neked visszaadja?

Oda kell figyelni, mindenütt le van írva, ez nem lopás, nem ő kérte, hogy töltse föl, nem volt semmilyen kényszer. A másik, hogy ez nem étkezési jegy, hogy fel tudná másra is használni. Ingyen beszél, nem is használja a számot. Pech, hogy az elütött szám pont egy feltöltős mobilé, de ez van, majd máskor odafigyel.

2016. márc. 4. 12:50
 9/26 anonim válasza:
95%

Utolsó, én megértem a kérdezőt is, írta, hogy neki nincs szüksége arra a 15.000 forintos feltöltésre. Olyan, mintha kényszerítene valaki, hogy megvegyél egy dolgot, amit nem akarsz. Arról meg nem tehet, hogy a másik fél hibázott.

A kérdezőnek kell eldöntenie, hogy segít-e, vagy sem. Mondjuk ha rólam lenne szó, én elküldeném a fenébe, ha feljelentéssel fenyegetne a saját hülyesége miatt.

2016. márc. 4. 12:51
 10/26 anonim ***** válasza:
14%

Mindenki hibázhat, hisz emberek vagyunk, de tudom, ti mind tökéletesek vagytok :)))

Azért kíváncsi lennék, fordított estben ha veletek történne hasonló, akkor is ennyire egyetértenétek a kérdezővel.. de tudom, ha valaki nektek tartozik, akkor az màs, akkor muszáj megadnia! Mert kétlem, hogy nyugodt szívvel elnéznétek, hogy nem adják vissza a pénzetek..

2016. márc. 4. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!