Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valaki tévesen feltöltette a...

Valaki tévesen feltöltette a kártyám. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

15ezer ft-os összeggel, bankautomatán keresztül , elütött egy számot állítólag.

Felhívott, megkérdeztük a szolgáltatót mit lehet tenni.

AZ én kártyámról az övére nem lehet áthelyezni, magyarul az én kártyámon már rajta marad bármit csinálok.

Azt javasolták vagy töltsem fel az ő kártyájára a pénzt, vagy adjak neki 15ezer forintot, és mindkét esetben írjunk papírt róla hogy rendezve lett.

A probléma hogy nekem egyáltalán nincs szükségem 15ezerre a kártyámon , eszem ágában nincs használni, soha nincs pénz a kártyámon mert ingyen telefonálok munkahelyről otthonról stb

Ezenkívül így fizetés előtt nincs pénzem ilyen hülyeségekre hogy valaki elüt egy számot, és ez miatt én fizessek neki..

Ezt jeleztem is felé, de rendőrségi feljelentéssel fenyeget. Lehet ebből nekem bajom? mivel nem az én hibámból történt

2016. márc. 4. 12:13
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Én anno ugyan így jártam csak akkor közmunkás voltam és 10 ropival töltötték fel, és a csávó hívogatott hogy adjam vissza a pénzét hiába mondtam neki hogy nem tudom visszaadni és sajnálom, bunkózott fenyegetett monda hogy hogy lehetek ilyen csoró stb. letiltottam a számát és lepofáztam a pénzt ennyi.
2016. márc. 4. 16:18
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha fenyeget jelentsd fel te
2016. márc. 4. 18:36
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
tiltsd le és szarj rá
2016. márc. 4. 19:11
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
#21-es vagyok anno én felhívtam a rendőrséget is meg a szolgáltatót is és azt mondták hogy nem tudnak mit tenni az ügyben. Szóval nyugodtan fenyegetőzzön.
2016. márc. 4. 20:24
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
drága tanuló pénz volt neki, máskor figyeljen jobban. rá kéne már jönni hogy nem minden hibát lehet jóvátenni
2016. márc. 4. 20:33
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan menjen a rendőrségre, majd el fogják mondani neki hogy legközelebb figyeljen oda milyen számot ad meg.

Ha fel fog hívni még, akkor te mondd el neki, hogy neked nincs erre pénzed és ne fenyegetőzzön mert feljelented zaklatásért.

2016. márc. 5. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!