Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért ilyen tudatlan az...

Miért ilyen tudatlan az iphone felhasználók többsége?

Figyelt kérdés

Olvastam fb-n valami oldalhoz írtak többen az ios vs android

Jaj de jó az iphone!

Több évig Androidot használtam aztán váltottam ios-re soha többet android.

- megkérdeztem a gyereket nyílvánosan milyen telóid voltak...

Erre a legolcsóbb droidokat sorolaja.

Sony x10mini,huaweiy300 stb.

- na akkor én tisztában vagy vele, hogy egy olcsó kategóriás Suzuki-t nem hasonlítunk egy Porsche-hoz?

Na erre öö, hogy jön ide az autó

De a Corvinusra jár a gyerek... Még szerencse( pedig esőre 8 . ált. Tippeltem.

2016. febr. 13. 20:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

ma 06:31

Ezzel a stílussal meg a nagyképű beképzelt dumáddal egyértelmű, hogy komoly gondok vannak a fejedben és ezt nem is vagy képes belátni. Majd ha eljutsz oda, hogy felfogod amit itt leírtak neked és nem a magas lóról pofázol, akkor eleve nem fogsz ilyen baromságokat kérdezni.

Ez a mindenki hülye csak én vagyok helikopter esete.

2016. febr. 14. 23:02
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanezt a kérdést amúgyis fel lehetne tenni droid userekkel is.

Akiknek a nyóc mag az mivel több így csakis jobb lehet, mint a 4 mag.

Meg a több megapixel az jobb, mint a kevesebb.

Ennyit erről.

Ráadásul te meg rettentő buta gyerekként viselkedsz. Szóval először magadban kéne a gerendát észrevenni nem másban a szálkát.

2016. febr. 14. 23:05
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

a világ legnagyobb problémája :)))

azért azon is gondolkodj el, lehet benned van a hiba, ha itt is mindenkit próbálsz leoltani, aki nem neked ad igazat.

nem mindegy kinek melyik telefon jön be vagy éppen mit használt és miért tetszett vagy nem tetszett neki? mindenkinek a saját választása. soha nem értettem ezt az ios-android civakodást. sokan úgy állnak hozzá, mintha legalább ők fejlesztenék bármelyiket is és meg kellene védeni. miért?

2016. febr. 15. 07:05
 14/24 A kérdező kommentje:

A Galaxy Note 5 és s6 edge plus készíti a legélesebb, legszebb képeket...

Ez van fogadjátok ell, amihez lővésetek sincs ahhoz minek puffogtok?

Tesztet olvastok? Nem

Akkor miről beszélünk?

2016. febr. 15. 19:55
 15/24 anonim ***** válasza:
86%
tulajdonképpen te puffogsz itt egyedül, de rád hagyjuk :)))
2016. febr. 15. 20:05
 16/24 anonim ***** válasza:
Mielőtt ennyire durrantgatsz, előtte vegyél elő egy helyesírás szótárat, mert elég szörnyű a helyesírásod. És még te szapulsz másokat, amikor tiszta szégyen, hogy nem tudsz helyesen írni!?
2016. febr. 15. 23:40
 17/24 anonim ***** válasza:
Ennyien mondjuk ugyanazt, mégis sorra puffogsz mindenen, ennyi ember nem lehet egyszerre hülye! Nem gondolod, hogy esetleg benned van a hiba???
2016. febr. 16. 00:03
 18/24 anonim ***** válasza:
Teszteket olvasni :DD Majd ha használtad az S6-ot meg az Iphone 6s-t is,akkor beszélj :)
2016. febr. 18. 08:38
 19/24 A kérdező kommentje:

Hát ba zzd meg! mind a 4 készüléket megtalálom családon belül! Nekem most Note 5-van és tudom miről beszélek.

Itt egyedül az a gond amiről a kérdés szól, hogy abba a hitben vagytok, hogy menők vagytok mert vab egy csóri 1-2 éves iphoneotok...., sajnálom hogy ekkora marketing áldozatok vagytok.

2016. febr. 20. 14:32
 20/24 anonim ***** válasza:

olyanról már hallottál-e, hogy van aki nem menőzésből vesz ilyen vagy olyan telefont, hanem mert szerinte jó és pont?

egyébként nem láttam rajtad kívül senkit, aki késztetést érzett volna beszámolni arról milyen telefonja van és az miért jobb, mint a másik. pihenjél szerintem :)

2016. febr. 20. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!