Miért ilyen tudatlan az iphone felhasználók többsége?
Olvastam fb-n valami oldalhoz írtak többen az ios vs android
Jaj de jó az iphone!
Több évig Androidot használtam aztán váltottam ios-re soha többet android.
- megkérdeztem a gyereket nyílvánosan milyen telóid voltak...
Erre a legolcsóbb droidokat sorolaja.
Sony x10mini,huaweiy300 stb.
- na akkor én tisztában vagy vele, hogy egy olcsó kategóriás Suzuki-t nem hasonlítunk egy Porsche-hoz?
Na erre öö, hogy jön ide az autó
De a Corvinusra jár a gyerek... Még szerencse( pedig esőre 8 . ált. Tippeltem.
Nem értem mi a problémád, használ egy rendszert, ami sokkal jobb, mint amit anno használ.
Tudom, hogy azóta az android sokat fejlődött, de most neked ez miért fáj, ha valaki ios-et használ?
2-es a bizonyíték, hogy mennyire agyalágyult szifonos ürge téríti jobs mobilra az embert.
Nem érted, hogy régit újra nem hasonlítunk? Vagy rajzoljam le?
Ha jól értelmezem ő azt mondta, hogy amit használ Androidot, az kaka rendszer volt, így IOS-re váltott, ami jól műkődik.
Nem értem a problémádat, nem az androidot húzta le, hanem a régi android rendszert. Ami tényleg szörnyen bugos volt.
Jaj Istenem,ez a kérdés...
Eddigi telefonjaim amik voltak:
Galaxy S4
Galaxy S5
Note 3
Note 4
Galaxy S6
Nos,amik most vannak androidok,eléggé stabilak,bár közel sem megbízhatóak,néha még is csak vannak fagyások,és megmagyarázhatatlan kikapcsolások,illetve rendszer akadozások. Sokáig volt Androidom kb olyan 4-5 évig,de csak azért nem írtam le a régebbi androidos telefonjaimat,mert régit nem hasonlítunk,ezek viszonylag még modern telefonnak számítanak,amiket leírtam,és voltak nekem. Úgy voltam vele,elég az android,és kész. De már meguntam a sok megmagyarázhatatlan rendszer akadást,és a kamera minőségét is. Váltottam Iphone 6s-re,érdekes módon minden bajom megszűnt,ami az androiddal volt,jó kamera,stabil rendszer. Átlátható,egyszerű,használható készülék. De ha ennyire felidegesít ez a téma,nem ezzel kellene foglalkoznod.
6-os Látszik, hogy lővésed sincs a telefonokról(már ha egyáltalán birtokodban volt egy is, amit kétlek)
" De már meguntam a sok megmagyarázhatatlan rendszer akadást,és a kamera minőségét is. Váltottam Iphone 6s-re,érdekes módon minden bajom megszűnt,ami az androiddal volt,jó kamera,stabil rendszer."
" Jaj Istenem,ez a kérdés...
Eddigi telefonjaim amik voltak:
Galaxy S4
Galaxy S5
Note 3
Note 4
Galaxy S6 "
Telefonokkal foglalkozom hobby szinten, de azt állítani, hogy az iphone 6s jobb képeket lő mint egy galaxy S6 nagy butaság volt a részedről, több neves külföldi és magyar tesztet olvastam és az iphonok kamerája sehol sincs egy S6-hoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!