IPhone felhasznalok, titeket mennyire visel meg az hogy telefonotokkal nem tudtok atkuldeni semmit mas telefonra?
Ez egy hülyeség.
Kb mindent lehet neten küldeni csak BT-n nem. De ez kit érdekel? Még pár éve amikor nem volt mobilnetem és, akkor próbáltam meg droidról droidra küldeni bt-n, de akkor sem működött csak kínszenvedés volt az egész. Még 15 éve jó volt, mert akkor még nem voltak ilyen készülékek, de mára a BT-t max arra érdemes használni, hogy headsetet meg más perifériákat csatlakoztass a készülékhez.
én is csatlakozok az előttem szólókhoz, főként az elsőhöz. már nagyon régen, talán egy 8-10 éve, még általános iskolában volt az, amikor egymásnak küldözgettünk vicces hangokat, na azóta én sosem használtam a bt-t. :D
hozzátartozik azért, hogy mostanában nemrég megszívtam, kíváncsi lettem volna, hogy milyen képet/videót csinál az iPhone 6, így media markt-os telóról próbáltam ki, viszont így ugye nem tudtam magamnak átküldeni, és mivel mégis demos telefonok, így nem lehet pl. e-mail fiókot megadni rajtuk, tehát ott sem tudtam magamnak elküldeni :D
nyilván ha nem demos telóról van szó, akkor meg tudtam volna oldani. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!