Mi a fő bajotok a telefonotokkal?
Nincs rendes zenelejátszó Windows Phone-ra.
Lumia 535.
Rohadt gyorsan lemerul.
A regi teglafonok egy hetig is elmentek egy feltoltessel, az iphone meg ha hasznalom 2-3 ora alatt lemerul, egy napot se bir ki :(
Mégis miért hasonlítasz egy okostelefont egy régi telefonhoz? Persze, hogy tovább bírta a régi, hisz csak telefonálni tudtál rajta, egy tégla is tovább bírja töltéssel, mint az okostelefon, de nem is tudsz rajta mit csinálni.
Persze én is örülnék, ha sokkal tovább bírná a telefon, meg nekem is a gyenge aksi a legnagyobb ellenfelem, de ne hasonlítsuk már a régi butafónokhoz a mostani telefonokat.
Aksin kívül még az 1 giga RAM ami egyre jobban kezd idegesíteni, következő telefonom már mindenképp 2 gigás lesz, kb ennyi.
Ha a mostani telefonom ugyanilyen maradna, csak 2 giga RAM-al és olyan aksival, ami reggeltől estig akárhogy terhelem is nem merül le, akkor meglenne az álomtelefonom.
#6: az mar onmagaban idegesito ha minden nap tolteni kell. Ertem en hogy tobb mindent kell tudnia, de akkor csinaljanak bele erosebb akksit.
Viszont az tarthatatlan hogy egy napot se birjon ki toltes nelkul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!