Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért ilyen drága az iPhone 3gs?

Miért ilyen drága az iPhone 3gs?

Figyelt kérdés
Amerikában 16Gb-os 199$ (39.800Ft), T-eszkónál megveszed 100.000-ért és még havonta kell 1 évig havi 5ezret perkálni, vagy megveszed 1000 Ft-ért, és akkor 2 évig havonta 18e. Előbbi 160.000, utóbbi 480.000. És most mondhatjátok hogy abban benne van hívás, sms, net, de ennyiből már függetlent lehet venni pl XXLGSM használt 0 perces (nemtom az mit jelent:) 154.000 gyárilag függetlenül. Mi magyarok miért csak 400%-os áron tudjuk eladni?
2010. márc. 30. 16:42
1 2
 11/20 anonim válasza:
itthon ne vegyél semmiképpen sem! ahogy az előző válaszokban írta valaki: eBay-ről rendeld! bitos hogy hoznak MO-ra is... macbook-nál ugyanez a helyzet egyébként...
2010. márc. 31. 21:11
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Azért mert a divatmajmok telója.
2010. ápr. 2. 20:46
 13/20 anonim ***** válasza:

"Mi magyarok miért csak 400%-os áron tudjuk eladni?"

Szerinted miert ? Hol vannak itt mar igazi magyarok ? Nezd meg mi tortenik itt ebben a gyonyoru orszagban ,kik a vezetoink ,kik allnak a kereskedelem es uzleti szfera elen es szerintem meg is kapod a valaszt. Ennyi.

2010. ápr. 2. 21:28
 14/20 anonim ***** válasza:

Egyebkent meg kereslet-kinalat elv.

Annyiert adjak (pofatlanul) amennyiert megveszik. Ha dragalod akkor ne vedd meg. Senki nem kenyszerit ra.

2010. ápr. 2. 21:30
 15/20 anonim ***** válasza:

22:24

"kb PSP szinten van"

Nana, azért az ekkora f*szságokat hanyagoljuk.

Hogy lehetne PSP szinten, amikor PSP-t direkt erre találták ki?

Még grafikailag sincs olyan, mint a psp, sem a játékfelhozatal.

Egy ideig jó az érintőképernyő miatt, de akkor sem jobb, mint a psp.

Azt sem értem, hogy az iPHONE-t, ami ugye egy mobil, miért pont a PSP-vel, ami egy konzol kell összehasonlítani?

2010. ápr. 2. 23:01
 16/20 A kérdező kommentje:

Hát én sem hasonlítanám össze a PSP-vel, és nem is ez fogott meg benne, bár vannak hozzá jó játékok is:

http://www.youtube.com/watch?v=AIcQqXgh_qo

http://www.youtube.com/watch?v=gsfhCO-ISsc

http://www.youtube.com/watch?v=fh1VefSHYOg

http://www.youtube.com/watch?v=sQhTC6xElkQ

Viszont az ára... Nekem tetszik a telefon és az összes funkciója, de még pár évig gyűjtenem kell rá :)

2010. ápr. 3. 09:03
 17/20 anonim ***** válasza:
Amerikában a 16gigás előfizetéssel 40ezer,ugyanúgy mint itt,Magyarországon.
2010. ápr. 3. 10:59
 18/20 anonim válasza:
azért drága mert apple... és az apple feelinget semmi sem utánozhatja. Nekem Macbook Pro-m van és nagyon megérte, sose fogok többet pc-t venni. Hát annyira nem vagyok teló őrült de ugyanez a helyzet az iphone-nal is... Azért drága hogy ne legyen mindenki számára elérhető és hogy fenn tudják tartani a minőséget. Amúgy nem a viszonteladók raknak rá 400 % ot, ők se kapják sokkal olcsóbban a disztribútortól. Internetes rendelést csak a bátraknak ajánlom, legcélszerűbb ismerőssel behozatni USa-ból vagy Angliából.
2010. ápr. 3. 13:22
 19/20 anonim válasza:
Ez csak az én véleményem, de szerintem annyit egy szar telefon se ér, (akármilyen iphone) hogy évekig kelljen rá gyűjteni, és utána akármilyen baja lehet ugyanúgy. Másrészt bármilyen meglepő én a telefont még mindig telefonálásra használom, és ne a játék miatt vedd meg (szerintem :P) . Néztem én is nagyon jók meg minden (ha keresel jó sokat, és nem teher venni egyet) . 30-40 ért vannak ugyanolyan telefonok, amik hasonló tudással rendelkeznek. Én biztos nem fizetnék egy mobilért 100 ezreket, de mindenki döntse el magának persze :) Üdv.
2011. okt. 15. 11:25
 20/20 anonim ***** válasza:

ma 11:25:

Én azért a 30-40 ezres Huawei, ZTE meg társaik helyett összegyűjteném a pénzt egy középkategóriás HTC-re vagy Samsungra 60-80 ezer körüli árkategóriában, ha már ilyet szeretnék.

Egyébként az iPhone hazai felülárazásának az is oka, hogy itthon nem olyan széleskörű a kereslet, mint az USA-ban, aki viszont itthon ilyet venne, az jóval többet hajlandó kiadni érte, mint az USA-ban, hiszen míg ott tömegcikk, itt gizdulni lehet vele.

2011. okt. 15. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!