Miért ilyen drága az Iphone 3gs?
Figyelt kérdés
Igazából nagyon tetszik a telefon meg gyors, de nem értem mitől ilyen drága? a kamerája is 3megapixeles..Megéri venni? Tudtok hasonló telefont ami olcsóbb ? Használtan venném de még úgyis drágák.2011. jún. 30. 13:03
1/9 anonim válasza:
Mert státuszszimbólum. Az ára kétharmadát se éri.
2/9 anonim válasza:
mert premium termék. a bmw is drága, meg az audi is. az iphone is kb ugyanilyen, csak aza mobiloknál.
3/9 A kérdező kommentje:
jah,értem.
2011. jún. 30. 13:18
4/9 anonim válasza:
pff... 2009-es telefon, akkor még ok volt az a kamera.
iPhone tehát drága. Ugybár függetlenül most is 349$ amit nálunk számitsd át €-ba...
Szerintem nem éri meg, mert amint kijön az iPhone 5, akkor az iPhone 4 lesz ilyen árba..
5/9 anonim válasza:
mi a baj a kamerájával? 3,2 megás AF, tud 720p videót is.
6/9 anonim válasza:
az iphone 5 az jövő tavasszal jön ki. ősszel iphone 4s lesz és nemhinném hogy olcsóbb lesz használtan a 3gs.
7/9 A kérdező kommentje:
épp ezaz,h 2009-es telefon, és még mindig üti használtan 100felettet. de oké,megértettem.:)
2011. jún. 30. 18:56
8/9 anonim válasza:
azt hogy?
60-ért meglehet kapni használtan átlagban
9/9 anonim válasza:
szerintem kevered az iphone 4-el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!