Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért ilyen drága az iPhone 3gs?

Miért ilyen drága az iPhone 3gs?

Figyelt kérdés
Amerikában 16Gb-os 199$ (39.800Ft), T-eszkónál megveszed 100.000-ért és még havonta kell 1 évig havi 5ezret perkálni, vagy megveszed 1000 Ft-ért, és akkor 2 évig havonta 18e. Előbbi 160.000, utóbbi 480.000. És most mondhatjátok hogy abban benne van hívás, sms, net, de ennyiből már függetlent lehet venni pl XXLGSM használt 0 perces (nemtom az mit jelent:) 154.000 gyárilag függetlenül. Mi magyarok miért csak 400%-os áron tudjuk eladni?
2010. márc. 30. 16:42
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
És vajon várható-e árzuhanás, ha megjelenik a 4G?
2010. márc. 30. 16:42
 2/20 anonim ***** válasza:
40%
Azért drága, mert jó a marketingje, ennél a terméknél senki sem nézi az ár-érték arányt, hiszen divatos.
2010. márc. 30. 17:15
 3/20 anonim ***** válasza:

Várható árzuhanás attól függően hogy milyen lesz a 4G. És nem véletlenül ilyen drága. Nagyon jó telefon, az operációs rendszere a legeslegjobb, de messze nem ér persze ennyi pénzt, de az ár/érték aránya nem rosszabb, sőt jobb a legtöbb telefonénál. Én egyszerűen semmilyen telefonért nem adnék ennyi pénzt, de ha gazdag lennék tuti iPhone-t használnék. (iPod Touch 2G-m van tehát tudom miről beszélek.)

És gondolom az amcsinak is van sztem magas havidíja mint a helyinek a legmagasabb előfizuval nem hinném hogy drágább itt mint ott. Szal nem vagyunk annyira rossz helyzetben viszont szar hogy csak T-Mobile. És azért kerül ott annyiba mert ott kb senki nem tudna zsebből 100k-t kitenni, inkább havidíjban perkálja ki. (Kis fizu/magas rezsi és kaja költéség miatt)

2010. márc. 30. 17:19
 4/20 anonim ***** válasza:

ma 17:19:

Jobb más telefonoknál az ár-érték aránya? A HTC telefonok azonos árkategóriában jóval többet tudnak, ami ugyanannyit tud az meg jóval olcsóbb.

2010. márc. 30. 17:23
 5/20 anonim ***** válasza:

És még valami:

USA-ban kártyafüggetlenül is jóval olcsóbb mint nálunk t-mobilosan. iPhone-t egyáltalán nem érdemes itthon venni, eBay-n kell rendelni.

2010. márc. 30. 17:24
 6/20 anonim ***** válasza:

17:19 vok

A HTC-k tényleg jó árérték arányúak hardveres tekintetben mert tényleg jó cuccokkal vannak felszerelve, meg jó is az op rendszerük de messze nem éri el sajnos az iPhone félét. FŐleg játékok tekintetében értem ezt. Az Apple ügyeskedésének köszönhetően az ő szoftverük csakis Apple cuccon futtatható, így van ez a gépeikkel is nem csak a telóval... A szoftver dolog miatt sajnos nekem a HTC felejtős. Jelenleg egy Sony Ericsson W715 telóm van ami olcsóbb és ahhoz képest hogy nem okostelefon jó a szoftvere de sztem az ár érték aránya rosszabb. 50k az ára. Van benne Wifi és GPS. 4 gb memóriája van. A pár tízezerrel drágább telók közül sok van ami jobban megéri csak pénz nem volt rá.

2010. márc. 30. 17:30
 7/20 anonim válasza:
Azért az eBay-el is vigyázni kell, mert EU-n kívülről vámot, ÁFA-t, illetékeket kell fizetned. Én elég rendesen megjártam már ezzel.
2010. márc. 30. 21:21
 8/20 anonim ***** válasza:
43%

17:30

Aki csak a játékok miatt veszi az ájfónt, az meg is érdemli...

2010. márc. 30. 21:58
 9/20 anonim ***** válasza:
Már csak a játékok miatt is jó. Csak nézz körül. kb PSP szinten van csak ugye érintő, motion sensor, ....
2010. márc. 30. 22:24
 10/20 anonim ***** válasza:
az iPhone 3g nagyon jó telefon de nagyon drága érdemes megvárni a HTC 4g-s fejlesztését mert az sokkal jobb lesz mint az iPhone 3g mert a htc szuperérzékeny érintőképernyője lesz gyorsabb lesz rajta a net mint a gépeden ezenkivűl minden programot elindit legyen az pascalban vagy pythonal irva is és a microsoft most fejleszti hozzá a legjobb op rendszert és 2011-re a HTc-n már 3d-be lehet nézni filmeket persze ez csak késöbb lesz!
2010. márc. 31. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!