Milyen androidos telefont ajánlanátok maximum 20. 000 Ft-ig?
Figyelt kérdés
Nincsenek nagy igényeim, nem kell csúcstelefon. Az elvárásaim csak ezek: Zenehallgatás, videónézés, wifi, youtube nézés, telefonálás, meg hogy ne merüljön le 2-3 óra zenehallgatás alatt.
Szóval egy alap androidos telefon kellene. :) Tudtok tippeket adni?
2016. febr. 10. 19:01
1/13 anonim válasza:
Ilyen összegben használható androidos telefont sajnos nem kínálnak, mindegyik hulladék!
Javasolni tudom, hogy inkább windowsos Microsoft telefont nézzél, azok legalább megbízhatóak!
2/13 A kérdező kommentje:
Az van ilyen árban? Tudnál esetleg ajánlani egy pontos típust?
Sajnos nem értek hozzá, ezért tettem fel a kérdést. :(
2016. febr. 10. 19:31
3/13 anonim válasza:
Windows Phone-osból is csak 3 van ennyiért: Lumia 435 Dual, ZTE Tania, vagy Archos 40 Cesium.
4/13 anonim válasza:
Microsoft Lumia, ennyiért androidost biztos nem éri meg
5/13 anonim válasza:
Ennyiért inkább egyiket sem,hiába dicsérik itt annyian a WP-t,annak se árt a jó hardware,ugyan úgy kínlódás meg a kijelző és az anyaghasználat nagyon rossz,a hangszóróról ne is beszéljünk....Inkább gyűjts még egy Lumia 640-re vagy egy Doogee X5 Pro-ra.
6/13 anonim válasza:
20 ezerért nagyok az elvárásaid.. 40ezerért esetleg
7/13 A kérdező kommentje:
Nem foglalkoztam eddig a telefonokkal, így nem tudom hogy mik a reaális elvárások. Nem semmi, régebben egy fapados 10.000 Ft-os telefon mindent tudott amit én leírtam (kivéve wifi), de volt rajta sima net, bírta 1 hétig az akksi, zenét videót tökéletesen lejátszott, még youtube is volt rajta, és még gagyi is volt a telefon. Mivé lett a telefonipar? 20.000 Ft-ért nem lehet zenét hallgatni meg videót nézni, meg netezni egy telefonon? Mikből készülnek ezek, fából?
2016. febr. 10. 20:31
8/13 anonim válasza:
Ha egyszerű érintőst veszel, az jó, nincs ami megakadjon, a leírt alapdolgokat tökéletesen teljesíti. De ha okostelefont akarsz, az már olyan, mint egy nagyon kicsi számítógép, abban a bővebb felhasználású és a külvilágra érzékenyebb szoftver mellett van benne processzor és ram, amiből ilyen olcsón bizony csak csigalassút (processzor) és harmatgyengét (ram) lehet kapni, idegileg kikészülsz, hogy állandóan akadozik, fagy, egyszóval használhatatlan.
9/13 anonim válasza:
Most tömeggyártás van,ahogy minden másban is.Régen megfeleltek a régi telefonok,ma már nem de olcsón jót valóban nem kapsz,ahogy a P4 is régen jó volt mára meg elavult.
10/13 anonim válasza:
Esetleg ha 25 ezerig fel tudsz menni, akkor Doogee X5 talán a legolcsóbb Androidos, ami viszonylag jónak mondható, bár engem az se nyűgözött le. 1 GB ram van benne, ami hardverfüggő rendszernél (Android) éppen a minimum, ami manapság kell egy telefonba, az 1.3 GHz 4 magos processzor pedig alapjába véve jó lenne, de csak 32 bites, nem pedig 64, ami itt különösen fontos, mivel technológiailag a MediaTek gyártja az egyik leglassabb processzorokat. A kamerát mondjuk nem említetted, így csak mellékesen jegyzem meg, hogy a képminősége is csak épphogy elfogadható, de azért látványosan pixeles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!