Milyen telefont ajánlanátok maximum 40 ezerért? Van ebben az árban 720*1280-as felbontású újonnan?
Á,az előző válaszból kimaradt: Az egyik barátomnak is olyan van és nagyon elégedett a telefonjával.De neki Huawei Ascend G620s van
Am 3-as vagyok
Ennek kicsit "kínai" hangzása van. :)
Amúgy az alcatelekből van ilyen:
Alcatel idol ultra ot-6033x
alcatel ot-8008d, utóbbinak nem tetszik a dizájna és nem tudom mennyire megbízhatóak ezek.
Ezen kívül még az LG D605 L9 II-őt találtam, de ez magban gyengébb és nem tudom hol lehetne beszerezni, pedig ez szimpatikus telefon volt, odafigyeltek a részletekre.
Igen, de ezekben csak 2 magos processzor van, ami ma már nem valami gyors, ráadásul az Alcatelben még rosszabb a helyzet, mert MediaTek-gyártmány!
Amúgy igen, kínai márka a Huawei, de az Alcatel is az, de semmi gond, a Huawei is mára befutott márka a mobilpiacon, és nagyon jó, az emberek kb. 80%-a nagyon jó véleménnyel van róla! Nekem is az van (P7), és imádom!
Nekem meg y300 volt.És ahhoz képest hogy 2013-ban 30000-ért vettük nagyon jó telefon.Huawei Ascend G620
s nagyon jó telefon androiosból Motorola Moto E 2015-tel best buy-ok.P6-ot,P8-at és P8 lite-ot próbáltam már mindegyik jó.Egyedül az y200 nem jött be mert akadozott de annak is jó ár/érték aránya volt.A Huawei király telókat csinál és jó az áruk is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!