Sony Ericsson AIno vagy Nokia 5800 XpressMusic? Nokiát nehéz kezelni?
Figyelt kérdés
Főleg a média rész miatt kéne, zenehallgatás meg ilyenek.Mind2 nagyon tetszik és mind2-t láttam is már élőben.A ceruzával való kezelés annyira nekem nem tetszik, de véleményt várok, köszi:)2010. márc. 27. 14:01
1/5 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy AIno mellett szól hogy van billentyűzete is, én személy szerint kicsit félek a teljes érintőképernyőtől, mert ha tönkremegy, akkor szívhatom, meg karcosodik ilyenek.Esetleg ilyen jellegű válaszokat is várnék, mennyire karcosodik, ilyenek
2010. márc. 27. 14:05
2/5 anonim válasza:
Nekem LG Arénám volt, egyáltalán nem karcosodott. Sztem nem kell félni az érintőképernyős mobiloktól, habár néha jobb a billentyűzet. Nokiáról meg annyit hallottam,h lassú. Úgyh sztem Aino.
3/5 anonim válasza:
Nekem nokia 5800 van, meg vagyok elégedve. Ár-érték arányban szerintem a nokia jobb. Az előzőtől kérdezném, hogy miből gondolja hogy lassú vagy mi alapján állapította meg hogy lassabb. Na mindegy szerintem ez hülyeség. Plusz még a nokiának szerintem jobb a formája.
4/5 anonim válasza:
Sztem is az 5800 jobb , főleg h mostmár letölthető teljesen ingyenes navigáció hozzá :)
5/5 anonim válasza:
14:53 Mint írtam, hallottam csak,h lassú. Egyik ismerősöm mobilokkal foglalkozik, és ő mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!