Hát peddig csak pár fénykép meg zene ha megy rá semmi más, arra nem elég a 16 GB ? most SAMSUNG Galaxy S5 öm van 16 GB-s abból 12 őt használhatok. De abból levan foglalva 1 és valamennyi...
2015. dec. 30. 15:52
12/26 anonim válasza:
De ha már kib.aszol egy luxus telefonra ennyi pénzt, akkor ne annyi memória legyen benne mint egy 5 éves középtelefonban.
Tipikusan olyan helyzet lenne, mint amikor a nyálashajú gyerek megveszi a BMW-t, de nem hogy téligumira, még tankolásra sincs pénze.
2015. dec. 30. 16:21
13/26 Osynho válasza:
Mekkora egy fotó, 1 perc videó, amit az iPhone csinál? számold ki, hány db fér rá. A zene megint csak viszi a helyet, egy jobb gps több gb. És máris kínosan kevés a 16gb-nál eleve kevesebb tárhely, még 1db játékot nem tettél rá. Szerintem egy ilyen telefonnál azt nézegetni, hogy mennyi hely van még, majdnem annyira szánalmas, mint visszahívó sms-t küldeni.
2015. dec. 30. 17:22
14/26 A kérdező kommentje:
No igen jogos..., csak nincs készleten 64 / 128 GB-s. És egy ideig nem is lesz ahogy értettem. S6 Edge viszont 32 GB-s van.... de az SAMSUNG nem iPhone.
2015. dec. 30. 18:11
15/26 A kérdező kommentje:
Véleményem szerint, az iPhone egy egyszerű készülék ám jó, levan egyszerűsitve nincs annyi app de jó szoftilag és másban is. Még a SAMSUNG hoz van rengeteg app, és Androidon fut. A kettőt összehasonlitani nem lehet nem 1 kategória. Nekem a szolgáltató felajánlotta hogy a 2 közül választhato eggyet, ám mind a 2 ugyan abba az árba van. azaz 70.000 Ft, csak még most sem tudom hogy melyik és hogy miért..
2015. dec. 30. 20:53
16/26 anonim válasza:
Galaxy S6 edge.
Régi tévhit, hogy az iOS gyorsabb, mint az Android. Ennek bizonyítására elég megnézni a neten összehasonlító teszteket. Majdnem minden sebességtesztben a Samsung győz, ami persze nem meglepő, hiszen sokkal erősebb hardvere van. Emellett jobb kamerája is van, erről is érdemes összehasonlításokat keresni. Az üzemideje szintén jobb, ha nem is sokkal, de a tesztek során átlagos használattal a Samsung 1 napot stabilan ki szokott bírni, az Iphone-nak késő délután már gondjai lehetnek. És ezek mellett a Samsung kb 100 000 Ft-tal olcsóbb.
Iphone-t általában azok vesznek, akik nem néznek utána a dolgoknak, van pénzük (általában anyuci-apuci vagy hitel által), és egy csúcstelefont akarnak venni, amit nagyon reklámoznak és a lehető legtöbb pénzbe kerül, mivel az ő felfogásuk szerint a legdrágább készülék a legjobbat jelenti. A 6-os válaszoló tipikus esete ennek, hogy pénz van, de ész az semmi.
2015. dec. 31. 16:34
17/26 A kérdező kommentje:
Szivem szerint egy S6 Edge-t választanék és azt akarnék venni, mivel a szolgáltató felajánlotta mind2 készüléket ugyan abba az árba. Ez rajtam áll hogy iPhone 6 vagy S6 Edge ezért is kértem segitséget. Az Edge sokkal jobban tetszik, ám üvegből van a hátlap is ami kissé zavar. Másrészt hosszú távra gondolkodom szóval úgy hogy 4-5 évig ne legyen bajom a telefonnal ezért nehéz döntenem a 2 között mivel 4-5 évre akarom, és fél év után ne lassuljon be.
2015. dec. 31. 16:53
18/26 anonim válasza:
Nekem pont fel éves az s6 edgem májusban vettük és nem lassú nem fagy meg semmi, örülök hogy ezt valasztottam
2016. jan. 3. 00:28
19/26 anonim válasza:
Had meséljem el az én esetemet. Még amikor 2013 ban kiadták a galaxy note 3-at rögtön le is csaptam rá. Idénre eléggé leharcoltam már és azt gondoltam hogy kipróbálom mit tud az híres neves iphone 6 ( az iphone 6s ára azért már tényleg túlzás volt) Meg is vettem februárban... Nos az én 2 éves note 3-am által nyújtott funkciók után hatalmas visszaesés volt... Az op. rendszerről azt hittem hogy nem lesz megakadás vagy lassulás hiszen remekül optimizált... hát nekem az első 2 hétben el is kezdett akadozni persze nem vészesen de eléggé elkeserítő volt ennyi pénz kifizetése után. A kamerája éjszaka borzalmas képeket lőtt és mivel nekem fontos a kamera is egy telefonban ebben is eléggé csalódtam... meg úgy átlag az egész telefonban. Persz arra jó volt hogy az osztályban én legyek a menő gyerek meg hogy az osztályban a csajok az én telómmal akarjanak szelfizni. De meguntam es áprilisban eladtam... ezután ebből a pénzből+még egy kis zsebpénzből megvettem a galaxy s6 edge-t... Hát nagyon jól tettem és a mai napig nem bántam meg... A telefon maga sokkal jobban néz ki számomra, a kamera évezredekkel jobban teljesít nappal és éjszaka egyaránt,ha megnézed a teszteket akkor látod hogy sebességben ott van az iphone 6 nál (esetemben meg jobban is teljesít a samsung), végre visszatértek a szokásos funkciók + vannak újjak is,és végén az üveg hátlap: április óta megvan és egyetlen icipici karcolás van csak rajta ( ami egyébkémt nem is kiszúrható) az is akkor keletkezett amikor leejtettem a betonra és véletlenul amikor fel akartam venni még rá is tenyereltem... még annyit hogy én egyáltalán nem tudom megviselni a telefonomon a tokot legyen az bármilyen. Tehát igazán nem kell félteni a hátlapot... Összegzésként:az én személyes véleményem az iphonal eléggé negatív ellenben a galaxy s6 edge-vel. Remélem tudtam segíteni :)
2016. jan. 3. 01:14
20/26 A kérdező kommentje:
#19. Igen tudtál segiteni nagyon is sokat. Én az iPhone 6 ot választanám mégpedig azért mert olyan ismerősök ajánlották akik iPhone 6 ot használnak de rosszat hallottak az S6 Edge ről. Az iPhone on ott a stabilabb iOS, még a Samsungnál attól félek de nagyon hogy belassul a készülék egy idő után. A kamera természetesen sokat számit nekem, és hogy a telefon strapabiró legyen. Na meg az aksi, igaz egyikben sincs olyan erős akumlátor de 1 napot amelyik kibir átlag használat mellet az kéne. Az Aksit még nm tudom eldönteni melyiknek jobb, melyik birja tovább. Ám az iPhone 6 tartja az árát, a Samsung egymás után hozza ki az új készülékeket. Megnézzük 2 év múlva az S6 Edge olcsób lesz 100.000.- Ft vel, még az iPhone csak 30.000.-Ft vel ez nem mindegy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!