SAMSUNG Galaxy S6 Edge vs iPhone 6?
Figyelt kérdés
Szeretnék vásárolni egy új okostelefont de nem tudok dönteni. Ezért segitséget kérnék hogy ti melyiket ajánljátok és miért ?
a. SAMSUNG Galaxy S6 Edge
b. iPhone 6
Köszönöm
2015. dec. 29. 23:28
1/26 anonim válasza:
Egyikkel sem nyúlsz mellé itt már csak az számít, hogy androidot szeretnél vagy iOS-t.
2/26 anonim válasza:
Ha nem szempont hogy melyikkel tudsz jobban vagánykodni akkor igazából a te ízlésedre van bízva.
3/26 A kérdező kommentje:
Nem szempont, mivel egy olyan készülékre van szükségem a 2 közül ami: stabil, gyors, és rendesen kidolgozott. Ezért szerintem az iPhone az, köszönöm a válaszokat ! Kellemes ünnepeket kivánok!
2015. dec. 29. 23:47
4/26 anonim válasza:
Stabil, gyors, rendesen kidolgozott telefonokat tudsz venni bármelyik árából kb 4-5-6 darabot. Ez már csak villogásra jó. Szerintem az iPhone jobban növeli az e-péniszt, de vigyázz, nem annyira mint egy BMW! Viszont a Samsungon meg Android fut, ami meg azért jó, mert sokkal több az ingyenes app. Válassz, ifjú hipszter.
5/26 Osynho válasza:
Attól is függ mennyi a tárhely.
6/26 anonim válasza:
android a csóróknak van, a tömeghulladék amiről el lett hitetve hogy használható. közelébe se ér egy iphonenak.
7/26 anonim válasza:
"A válaszíró 17%-ban hasznos válaszokat ad."
Ez mindent elárul az utolsó kommentelőről.
8/26 anonim válasza:
Én a samsung S6 edge választanám tényleg szép telefon ,élőben is .
9/26 |Orfeusz| válasza:
Kérdező, ajánlom, hogy nézz szét az utóbbi pár nap kérdései között. Bármelyik "iPhone 6 vs másik telefon" kérdés pontosan ugyan erről szól.
10/26 |Orfeusz| válasza:
És ne merj 16GB-os iPhonet venni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!