Iphone 6, LG G4, vagy Samsung Galaxy S6?
Figyelt kérdés
Iphone 6 fele hajlok.
A mostani telóm egy G2, amivel azért nem vagyok megelégedve mert össz-vissz kapott egy frissítést és azóta semmi.
Fejtsd is ki, hogy miért az általad preferált telefont válasszam.
Előre is köszönöm!
2015. dec. 21. 13:49
2/5 anonim válasza:
Szerintem a G4 éri meg a legjobban.
3/5 anonim válasza:
"Fejtsd is ki, hogy miért az általad preferált telefont válasszam."
bírom, mikor a gyk-n kérés helyett a kérdezők parancsokat osztogatnak, mintha a válaszolók valami alkalmazottak lennének...
ha bővebb magyarázatra vársz, hogy melyik telefon miért jó, akkor talán vedd a fáradtságot, és nézz meg pár tesztet róluk.
4/5 anonim válasza:
Utolsó, most hogy mondod, teljesen igazad van! Ha viszont valaki nem ért hozzá, akkor meg nem mindegy, hogy milyet vesz a pénzéért? Van benne logika! :D
5/5 A kérdező kommentje:
Csak kivancsi voltam, h miert valasztanatok azt a telefont amit leirtok.
En pedig azt nem ertem, h mit keres itt olyan ember aki b @ s z I k segiteni a masiknak es csak osztja az eszt.
2015. dec. 23. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!