Ti örülnétek ennek?
Igazából a szülinapom miatt jött fel a téma hogy kellene egy "megbizható" telefon (a régi csak gondolt egyet és kikapcsolt).
Most mennék 9-be ami "nagy" dolog, és ez egy "végleges" telefon lenne (a következőt már a saját fizetésemből venném.)
Én el is határoztam magamban hogy milyen készüléket szeretnék, milyen igényeim, elvárásaim lenének vele kapcsolatban. Én azt akartam hogy elsősorban erős legyen az akkumulátora, hogy ne kelljen minden nap feltöltenem. Másodsorban meg nagy legyen a férőhelye, mert elsősorban zenehalgatásra szánnám, és persze legyen rajta hangfelvevő meg ébresztő, meg persze ha telefon lehessen vele hivni. De kb. csak ennyi.
Na de a baj ott kezdődik hogy a szüleim szó szerint megleptek egy új készülékkel egy Nokia Lumia 520-al ami szerény véleményem szerint egy kalap sz*r. Semmire sem jó, és pont olyan dolgokban gyenge amikben én a leginkább szerettem volna...
Nem akartam hálatlan lenni ezért szélesen elvigyorogtam és nagyon örültem az új telefonomnak, de legbelül leginkább visszacsomagoltam volna a dobozba és szépen visszapostáztam volna oda ahonnan jött
Ne gyökérkedjetek már!! A kérdező szépen megfogalmazta és leírta hogy nem akar hálátlan lenni..ha az lenne akkor már rég dobta volna a telefont de nem.
Esetleg meg lehet a szülőkkel beszélni hogy mivel te is telefont akartál így mi lenne ha saját zsebpénzből úgy csinálnád hogy beadod egy gsm-be és becseréled egy jobbra. És akkor nem is vagy hálátlan mert elmondod hogy mennyire köszönöd de pl egy nyert telefon sem az igazi ha nem olyan amit akartál..És nem vagy nagyravágyó csak korrekt magaddal..Elvárásai mindenkinek vannak
Add vissza és mondd meg, hogy "anya - apa, ez egy zsák sz*r.. vegyetek nekem ájfont."
HA viszont magadnak szeretnél venni telót.
HTC One (Beats by..) széria, régen voltak a walkman mobilok, de az ide kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!