Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, kicsit elcsépelt téma a mikulásozás, de ti örülnétek ennek az ajándéknak?
Figyelt kérdés
Két éve vagyunk együtt. Nem akarom felfújni ezt a dolgot, de ünnepekkor megszoktuk lepni egymást,és nemsokára a mikuláskor is megszeretném. Idáig mindig valamilyen tárgyat is adtunk egymásnak, de pl az ilyen dolgoknál az van,hogy vagy nem tetszik a másiknak,vagy elromlik, vagy elszakad stb
Ezért arra gondoltam,hogy annak a tárgynak az árára amit arra költenék, inkább veszek rá egy csomó édességet és szépen egyedien becsomagolnám.
Szóval lenne egy egész nagy ajándékos kosárka tele édességekkel amiket szeret nagy mennyiségben.
Ti mit szólnátok?
2015. nov. 18. 14:59
1/3 anonim válasza:
Tökéletesen megfelel! A Mikulás úgyis az édességről, meg a csokiról szól. :)
2/3 anonim válasza:
szerintem nem rossz dolog ez a mikulásozás,mi is meglepjük mindig egymást,ha csak valami aprósággal is,jól esik az embernek :) egyébként szerintem az édesség jó ötlet,ha édesszájú valaki,mert az én párom például nagyon,ő örül az ilyesminek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!