Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti örülnétek ennek az órának karácsonyra?
21 éves barátomnak lenne :) Kérdeztem barátait is, valaki szerint ehhez a stlíushoz még érni kéne kicsit, van aki inkább feketét javasolt mert jobban kihasználható. Van aki azt mondta, hogy ennyi pénzért inkább venne "rendes" óramárkát, nem divatórát.
Szerintem viszont nagyon vagány és úgy gondolom a maga egyszerűségével tetszene a barátomnak is. Ti hogy vagytok vele? Bejön?
Kétes...
Ez olyan,mint egy ruhadarab.Ha nem tetszik,biztos nem fogom hordani.
Nagypapás. Ezek sokkal jobbak. Én ilyennek örülnék, persze pénzfüggő is. Jelenlegi is Casio, búváróra, 200 m-ig vízálló.
Vegyel casio G-shock orat: 200 m-ig vizallo, toresbiztos. Igy, ha hozzadvagja, akkor is mukodik :D
Nekem ilyen is van, na ez is vagany. 20-40 000 huf kozott lehet mar venni.
N
Nekem nagyon tetszik. A barátom is tuti, hogy orulne neki, bár o kicsit idosebb, mint a tiéd (28 éves). Ha nem fog tetszeni a barátodnak, kuldd el az enyémnek ;-)
Amúgy mennyibe kerul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!