Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti örülnétek ennek az órának karácsonyra?
21 éves barátomnak lenne :) Kérdeztem barátait is, valaki szerint ehhez a stlíushoz még érni kéne kicsit, van aki inkább feketét javasolt mert jobban kihasználható. Van aki azt mondta, hogy ennyi pénzért inkább venne "rendes" óramárkát, nem divatórát.
Szerintem viszont nagyon vagány és úgy gondolom a maga egyszerűségével tetszene a barátomnak is. Ti hogy vagytok vele? Bejön?
Lehetoseg szerint azert ne ebayen vedd meg, ott sok a hamisítvány..
Azt is vedd figyelembe hogy mekkora barátod csuklója, egy nagyméretű ora hülyén mutat vékony csuklon..
A centralora.hu boltjában meg tudod nézegetni ;) Az én Tissot-m is onnan van, őket tudom ajánlani :)
Ebayen is ki lehet venni a hamisítványokat, mivel ha nem eredeti köteles kiírni a bolt. Ha nem írná ki, akkor is szembetűnne a vásárlóknak és menne a negatív feedback az meg látszana a potnozásán. De ezt egy márka webshop hirdeti millióegy eladással és 100% pozitív visszajelzéssel. Szóval szerintem megbízhatóak.
Ő azt mondta órát az ember a leszarom pénzéből vesz, de az ő leszarom péznéből "csak" egy Casio-ra futna. Ezért nem akarok neki azt venni, mert szerintem nem örülne neki. Omegára meg nekem nem futja... :D
Ezért döntöttem volna egy divatóra mellett, ami jól néz ki és az emberek tudják is hogy ez divatóra és nem mint normális óra akar vele villogni.
Tudom hülyeségek ezek a dolgok. Engem elsősorban az érdekel az órában hogy szép legyen, működjön és nem a márka. De az ő feje másként működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!