Mit vegyek? IPHONE 3GS vagy SAMSUNG GT-I8000 OMNIA II?
köszi, hogy megkerested helyettem ^^
2. hozzászóló: nem olvastad el figyelmesen a kérdést, de köszönöm a válaszod.
Legegyszerűbb bemész a boltba, megtapogatod őket és késsz! ha pénztárca alapján döntesz akkor samsung ha beleszeretsz az iPhone érintőképernyőjébe akkor megveszed azt!
felesleges hasonlítgatni, az iPhone tulajok hatalmas kompromisszumokat kötnek, de nekem megérte, semmiképp nem cserélném el másra!
Igen, amire rengeteg pénzt kiadott az ember, ahhoz általában mindenképp ragaszkodik, és mindenképpen igyekszik elégedettnek lenni vele. :))
De persze komolyra fordítva a szót, ha neked tényleg jó, akkor jó. :)
GS3ban nincs multitasking,ha jól tudom.Az egyik különbség, a samsung javára. vagyis nem fogsz egyszerre smst írni,meg rádiót hallgatni.... A samsung mindenkori zászlóshajói általában lenyomták technikailag az iphonet.Amiben az iphone nagy, az az oprendszer.viszont semmivel nem kompatibilis,idegesítő lehet,ha bluetoothon küldenél valamit,és senkivel nem kommunikál a telefonod. JA és főképp ,ahogy említetted: kétszer annyiba kerül. nee hasonlítsunk össze két,teljesítményben megközelítőlg azonos, árban egyik duplája a másiknak-terméket. Annyi pénzért főzze meg reggel a ávémat.
Ja és nem igaz az olcsó hús híg leve sem. Csak annyi,hogy az oprendszere a samsungnak buherás(windows mobile)érteni kell,hova nyúlj,hogy a maximumot kihozd belőle. ha ez megvan, nem hiszem,hogy annyival jobb lenne az iphone,amennyivel drágább :) Sőt, enélkül sem jobb annyival.
Nekem omnia II van,tökéletesen működik(persze belemásztam itt-ott). És én sem cserélném el egy gs3 ra. Ennyi.
Ízlések és pofonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!