SÜRGŐS-Mit gondoltok a Nokia E52-ről? Érdemes megvenni? Ha nem akkor milyet?
Figyelt kérdés
43-ér tudnék szerezni
Zenehallgatásra kéne vmi olyan amire jó sok zenét tudnék tenni sokáig lehessen bővíteni mit ajánlotok???
és wifi legyen rajta
sürgős mert ha érdemes megvenni el ne vigyék az orrom elől:D
2010. márc. 15. 18:53
1/9 anonim válasza:
Nekem ilyenem van és nem volt rá eddig panaszom. Életem legjobb telefonja. De a 43 ezer az GYANÚSAN olcsó. Normális helyeken újonnan 60-70 ért lehet venni.
2/9 anonim válasza:
Az se normális aki ennyit kiad egy szar mobiltelefonra, ennyiből egy robogót veszek...
3/9 anonim válasza:
Azért mert csóró vagy attól még más lehet normális.
4/9 anonim válasza:
19:02
Egyáltalán nem gyanús a 43, hogyha újonnan 60.
Vagy használt, vagy lopott, utóbbi a jobb.
De ha 100000 lenne, akkor már tényleg gyanús lenne.
Amúgy nekem nem kéne ilyen teló, de ez már egyéni.
5/9 A kérdező kommentje:
használt amugy és kössz a válaszokat de sztem inkább n96-ot veszek mer azt nem is kell bővíteni
2010. márc. 15. 20:16
6/9 A kérdező kommentje:
meiket választanátok?
2010. márc. 15. 20:16
7/9 A kérdező kommentje:
amugy meg 43-ér nemtom mien robogót kapsz esetleg egy babettát,vagy egy szar állapotú simsont amit hetente kell szerelni
2010. márc. 15. 20:22
8/9 anonim válasza:
Én alapból utálom a mozgó alkatrészeket tartalmazó telefont (nyitható, csúsztatható) mert az N95-ömbe belement a por és totál kikopott a műanyag sín, recsegett ropogott amikor kinyitottam. Az E52 egyébként is üzleti telefon és nagyon megbízható, már fél éve boldog tulaja vagyok bár vigyázni kell vele mert sok helyen szart adnak ami lefagy meg hamar lemerül.
9/9 A kérdező kommentje:
értem
2010. márc. 18. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!