Nokia 5230, mit gondoltok róla?
Figyelt kérdés
Sziasztok, nekem egy Nokia 5230-as (NAVI edition) típusú telefonom van!
Érdeklődnék, hogy mit lehet ebből a telefonból kihozni maximum?
Mik a véleményeitek róla, esetleg ha van nektek is, miért szeretitek és miért nem?
A válaszokat előre is köszönöm! =)
2011. aug. 10. 12:09
1/7 anonim válasza:
Hát nekem a véleményem róla hogy: szörnyű. Vehettél volna androidos telefont is egy ilyen szörnyűség helyett :).
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!
Számodra miért szörnyű, mi nem tetszett neked benne?
Mert nekem nagyon tetszik, csak kíváncsi vagyok mások véleményére is =)
2011. aug. 10. 12:15
3/7 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel, egy szörnyű készülékről van szó. Én erről váltottam androidra, de ég és föld. Elmondhatatlan a különbség. Rossz választás volt a Nokia 5230.
4/7 anonim válasza:
Nekem 5228 volt. Ugyanaz a kinezet, csak gps nélkül. Tetszett, nem is volt vele bajom, de a wifi hiánya miatt adtam el. De ha neked a wifi nem fontos, akkor el lehet vele lenni, meg a gps-e is jo.
5/7 anonim válasza:
Nekem is ilyen telefonom van,nem értem miért szörnyű?Én meg vagyok vele elégedve,csak kár hogy nincs benne wifi,de azon kívül jó.Meg azt nem értem,miért isteníti mindenki az androidos operációs rendszert?
6/7 anonim válasza:
Egy ismerősömnek 5230-a volt és rengeteg baja volt vele. Pár hónap után eladta. Azért mondom hogy szörnyű.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, de konkrétumokat kérlek említsetek ! Mi a probléma vele?
2011. aug. 10. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!