Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit gondoltok a NOKIA C5-03-ról?

Rosery kérdése:

Mit gondoltok a NOKIA C5-03-ról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Érdekelne a véleményetek erről a telefonról, mert majd szeretnék venni valamilyen telefont és eddig ez tetszik a legjobban.

Mind külsőleg, mind tudásilag.

Csak hát nem nagyon értek a telókhoz, ezért fordulnék hozzátok. :)

2011. júl. 24. 14:15
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát behálózta az agyad a 30%-os nokiás.

Szóval röviden a mobilaréna véleménye: Lejárt lemez, láttuk már, vannak ennél jobbak is.

Az én véleményem: iszonyat f*s. Szörnyű, symbianos ami miatt még rosszabb.

Sürgősen FELEJTSD EL AZ ÖSSZES NOKIÁT MERT A GOMBOSOKON KÍVŰL MINDEGYIK f*s. Nézz androidosat és söpörd ki a nokiákat fejedből :).

2011. júl. 24. 14:24
 2/8 A kérdező kommentje:

Hát köszi.

Nekem most LG-m van de még 1éves sincs és már nem lehetvele fotózni meg lefagy és néha bezavarodik, a Samsungokról se hallottam vmi jókat.

Meg h az Androidos telókat sűrűn kell frissíteni mert h sok kezdetleges Androidos felület van.

2011. júl. 24. 14:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Dehogy is. Éppen hogy a symbian. A Noia is megmondta hogy a symbiannal nem mennek semmire. Nemtudom hogy sokkolni fog-e a szám de sok helyen olvastam hogy: FÉL MILLIÁRD EURÓT vesztett CSAK EBBEN A NEGYEDÉVBEN.
2011. júl. 24. 15:09
 4/8 A kérdező kommentje:

Mind1 azért is írtam ide mert nem értek ehhez.

Ami még tetszik az a Nokia C3-as nincs rajta semmilyen op. és qwerty-s szerintem még ez sem rossz.

2011. júl. 24. 16:10
 5/8 anonim ***** válasza:
De ne vegyél Nokiát. Vegyél androidosat. Az sokkal jobb minden Nokiánál.
2011. júl. 24. 17:22
 6/8 A kérdező kommentje:

De nem bírom sem az LG-kben sem a Samsungokban.

A Nokia pedig már nekem bevállt.

És egy szóval nem mondtam h okostelót akarok csak véleményt kértem nem utasítást:S

2011. júl. 24. 17:29
 7/8 anonim ***** válasza:
vegyél zte baldet!
2011. júl. 24. 17:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Mind1. Csak jót akartam azzal hogy nem a legrosszabb gyártótól (az iPhone hamisítók után) vegyél telefont :D.
2011. júl. 24. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!