Mit gondoltok a Nokia n97ről?
Figyelt kérdés
2011. aug. 7. 00:14
1/7 bp1985 válasza:
Ezerszer leírtuk, hogy lassú, régi, optimalizálatlan oprendszer van rajta. Röviden ennyi.
2/7 anonim válasza:
hát kb. ahogy az előző leírta!
nem érdemes Nokiákat venni legalább addig amíg ki nem jönnek a WP7-es modelljeik!
4/7 balazs00xx válasza:
nekem nincs velük semmi bajom
sztem jó
ekem is n97 em van :)
5/7 balazs00xx válasza:
n97 ről annyit hogy tök jó lenne , ha nem lenne annyi hibája mint most.. számomra legalább is ,újraindul, kikapcsol bekapcsol.. ,sípol percekig fehér képpel ... ilyenekkel ...
nem is tudom megoldani.. újralettt rakva a softver 2x is és ugyan olyan tré..
6/7 anonim válasza:
az a baj veluk hogy egy ido utan kezd recsegni a feloldo gombnal...
7/7 Köpet válasza:
Kicsit lassú és ahogy elöttem is írták optimalizálatlan, de az SPB mobileshell 3.07-et ráteszed egész pörgős kis telót kapsz...ajánlani tudom (mobile9.com on találod)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!