Mit gondoltok a Nokia e7-ről?
Figyelt kérdés
Szerintetek várhatóan mikorra megy le elfogadhatóra az ára? Milyen tapasztalatotok van az ilyesmikkel kapcsolatban? Példákért és véleményekért nagyon hálás lennék.2011. szept. 29. 20:02
1/10 anonim válasza:
szerintem jó telefon de akkor jó ha üzlethez kell mert ha szórakozásra (azaz multimédia internet tv) akkor egy C7-00 és N8-00 Jobban megéri. megjegyzem- nem rossz telefon! én elfogadnám
2/10 anonim válasza:
4 hüvelykes kijelzőn a felbontása kevés, mint sz@rban a vitamin, már elnézést. A kamerája fixfókuszos, ez RÖHEJ!!! Az akku egy lepkefing, lassú mint a dög és a szoftvere sem szól nagyot. Amennyit megérne, annyiba sohase fog kerülni...
3/10 anonim válasza:
bocs a tulajdonságot kihagytam az E7-nek a 4" kijelzőjéhez kicsit kevés a 360x640 felbontás. N8-ba van egy Xenon VAKU és 12 MP kamera amit szerintem szeretni tudnál + a HDMI kimenet a telefonban. C7-nek DUAL hangszórója van 2-ős LED vaku 8MP kamera ami kicsit le lett butítva de nagyion jó (HD videót fel tud venni). Nagyjából ezek az előnyei a telefonoknak + most jönnek rá a symbian anna és hamarosan a belle frissítések. AJÁNLOM +++ ezt a 3 telót. (1. hozzászóló vagyok sry)
4/10 anonim válasza:
én is inkább az n8-at ajánlanám...második: te meg mit ajánlanál? láttál már egyáltalán e7-et? egyáltalán nem szar a kijelzője, attól, hogy a felbontás kicsi. és egyáltalán nem lassú..symbian rá van szabva, ha valaki meg bele mer nyúlni, akkor lehet húzatni is...gondolom te is android fan vagy...nekem is androidos telóm van, hiába 1 ghz-s proci, meg 256 ram, hogyha a 2.3as akad rajta...nem a vason múlik soha, hogy gyors-e a teló, hanem hogy mennyire van optimalizálva az oprendszer...és igen, amit az utolsó mondott, itt az anna, és nemsokára a belle...sokak szerint halott a symbian, szerintem HASZNÁLHATÓ!!!...
5/10 anonim válasza:
Nem vagyok Androidos, bár van olyan telóm, mégis Nokiás. Az N8-ról olyat hallottam, hogy gyakran lefagyogat, nem elég fürge. Attól még jó telefon, viszont az N9 az igazán ígéretes darab.
6/10 anonim válasza:
én n9-ben csak a microSIM-et nem fogadom el, ha nem jön be akkor visszaváltanék rendes sim-es telóra.
7/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, aki válaszolt!
2011. okt. 4. 16:02
8/10 anonim válasza:
Nem mindegy milyen a SIM? Csináltatsz egy micro-t és kész.
9/10 anonim válasza:
nem az a baj, hanem ha kivágom, akkor már nem tudom visszacsinálni :D
10/10 anonim válasza:
Hiába vágod ki, nem fög működni. Ez csak tévhit, hogy ha veszek egy új microSIM-es okostelefont, akkor rerágcsálom a SIM-et és ok. Nem fog működni. Oda kérni kell egyet arra a bizonyos tel. számra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!