Az iPhone 6 plus ára várhatóan mennyire fog lecsökkenni a téli hónapokra? Illetve akinek ilyen van, írna róla kicsit?
Megjelent ugye a 6s, de szerintem a sima 6 is bőven kielégítené vágyaim, éppel elég jó a 8mp-es kamera is és a force touchnak sem látom sok értelmét...
Úgy döntöttem eladom a régi 5-ömet és vásárolnék egy 6 plus 64 gb-ot!
Jelenleg a független ára 290.000ft az app storeban.
Láttam pár maszek telefonost, ahol bontatlan független telókat lehet kapni 2 év gyári garanciával 260-270 körül, így tőlük venném meg a készüléket mindenképp! (Pontosan ugyan azt kínálják, mint amit az app storeban lehet kapni ugye?)
Mivel kijön lassan a 6s, gondolom novemberre a 6 ára le fog esni.
Szerintetek mégis mennyiért lehet majd megvenni a mostani 270(maszekos) illetve 290(app store-os) ezer ft-os ár helyett?
Illetve akinek van ilyen telója: valóban könnyen meghajlik? És van bármi negatív tulajdonsága? Farmer zsebben könnyen kényelmesen elfér? Vezetésnél, ülésnél sem nyom?
Köszi!
a hivatalos árak azok nagyon rejtélyesek. azt tudjuk ugye, hogy a 6S az a 6 mostani árazásával lesz azonos, így a 6 pedig az 5S mostani árazásával. viszont a 6 plus-nak nincs korábbi megfelelője, szóval nem tudni, mennyivel lesz olcsóbb...én olyan 250re tippelnék.
a bolti az csak annyival másabb, hogy lehet 2 éves garit kínál, de nem biztos, hogy olyan megbízhatóak, mint egy gyári garanciával. apple az egyből kicserélné mondjuk, míg lehet, hogy a gsm bolt meg szépen elveszi 1-2 hétre, tanácstalanul gondolkodik, mitévő legyen, majd végül visszakapod, hogy bocsi, nem tudunk vele mit kezdeni.
te meg fordulhatsz a fogyasztóvédelemhez. ez mondjuk csak a legdurvább eshetőség, meg nekem például még sosem volt szervízre szükségem apple cuccaimmal, de szóval emiatt biztosabb egy gyári garancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!