Huawei P8 vs. IPhone 6?
Utána olvastam, kérdeztem mindkettőnek. Vannak érvek mindkettő ellen és mellett is. Ti melyiket választanátok? Szeretném min. 3 évig használni.
Huawei: [link]
iPhone: [link]
Nekem alapbol nincs jo velemenyem az ilyen Huawei es hasonlo keleti gagyi telefonokrol (nem is volt meg soha olyanom szal, lehet, hogy alaptalan)
Akor inkabb IPhone
Hát a kettő azért nem egy árkategória. A Huawei árából még épphogy iPhone 5S-s sem kapsz. A 6-hoz képest meg kb. 50e Ft a differencia.
Én a kettő közül inkább az iPhone mellett döntenék, ha nem okozna gondot a magasabb ár. Viszont ha már android, akkor ennyiből HTC One M8-at vennék.
Én inkább a Huawei-t ajánlom! Ár-érték arányban nagyon jó, önmagában is szuper, és az Androiddal sokkal több lehetőséged van, számtalan dolgot tudsz vele csinálni. Nekem is Huawei van (P7), és semmi gondom vele, nagyon jó, imádom, sőt, előtte is sokaktól hallottam, hogy a Huawei-k mennyire jók!
Az iPhone-t nem akarom szídni, de 2 baj van vele: egyik hogy szoftveresen "hiperaktív", állandóan okoskodik, szükségtelenül is állandóan meg akar csinálni mindent. Húgom is megbánta, csak szívott vele, amikor megvette a 4s-t. Másik, hogy az iPhone-ok eleve túl vannak árazva, ott 70%-ban csak a márkanevet kell megfizetni!
"az iphone 6 csúcskategória, a p8 középkat."
Ahhoz képest a P8 ráver pár ezret antutu benchmarkban az iphone 6-ra. Ha a p8 középkategória szerinted akkor az iphone 6 alsó középkategória.
Az #5-ös válaszán felröhögtem! :D
A P8 felsőkategóriás telefon, az iPhone 6-nak viszont csak az ára felsőkategóriás a márkanév miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!