Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Huawei P8 vs. IPhone 6?

Banyamanya kérdése:

Huawei P8 vs. IPhone 6?

Figyelt kérdés

Utána olvastam, kérdeztem mindkettőnek. Vannak érvek mindkettő ellen és mellett is. Ti melyiket választanátok? Szeretném min. 3 évig használni.

Huawei: [link]

iPhone: [link]

2015. szept. 14. 09:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
6%

Nekem alapbol nincs jo velemenyem az ilyen Huawei es hasonlo keleti gagyi telefonokrol (nem is volt meg soha olyanom szal, lehet, hogy alaptalan)

Akor inkabb IPhone

2015. szept. 14. 10:40
 2/15 anonim ***** válasza:
30%

Hát a kettő azért nem egy árkategória. A Huawei árából még épphogy iPhone 5S-s sem kapsz. A 6-hoz képest meg kb. 50e Ft a differencia.

Én a kettő közül inkább az iPhone mellett döntenék, ha nem okozna gondot a magasabb ár. Viszont ha már android, akkor ennyiből HTC One M8-at vennék.

2015. szept. 14. 10:47
 3/15 anonim ***** válasza:
65%

Én inkább a Huawei-t ajánlom! Ár-érték arányban nagyon jó, önmagában is szuper, és az Androiddal sokkal több lehetőséged van, számtalan dolgot tudsz vele csinálni. Nekem is Huawei van (P7), és semmi gondom vele, nagyon jó, imádom, sőt, előtte is sokaktól hallottam, hogy a Huawei-k mennyire jók!

Az iPhone-t nem akarom szídni, de 2 baj van vele: egyik hogy szoftveresen "hiperaktív", állandóan okoskodik, szükségtelenül is állandóan meg akar csinálni mindent. Húgom is megbánta, csak szívott vele, amikor megvette a 4s-t. Másik, hogy az iPhone-ok eleve túl vannak árazva, ott 70%-ban csak a márkanevet kell megfizetni!

2015. szept. 14. 11:10
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem P8 van, hibátlan egy telefon, biztos hogy ezt venném. Meg olcsóbb is.
2015. szept. 14. 11:50
 5/15 anonim ***** válasza:
22%
az iphone 6 csúcskategória, a p8 középkat.
2015. szept. 14. 13:36
 6/15 anonim ***** válasza:
43%

"az iphone 6 csúcskategória, a p8 középkat."

Ahhoz képest a P8 ráver pár ezret antutu benchmarkban az iphone 6-ra. Ha a p8 középkategória szerinted akkor az iphone 6 alsó középkategória.

2015. szept. 14. 17:30
 7/15 anonim ***** válasza:
67%
ios vs android esetben az antutu és egyéb benchmarkok nem jelentenek semmit.
2015. szept. 14. 17:32
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
P8. Nekem a lite verzió van ami teljesítményben igen csak vetekszik haverom 5s-ével is.
2015. szept. 14. 20:51
 9/15 anonim ***** válasza:
29%

Az #5-ös válaszán felröhögtem! :D

A P8 felsőkategóriás telefon, az iPhone 6-nak viszont csak az ára felsőkategóriás a márkanév miatt!

2015. szept. 14. 23:13
 10/15 anonim válasza:
70%
Én ajánlom a Huawei-t, olcsóbb mint az Iphone. Amugy kinézetre ha raksz rá tokot olyan mint az Iphone Nekem Huawei p8 lite -om van. Nagyon megéri azt venni. Gyors, könnyen meg lehet találni rajta bármit. Jó képet csinál. Remélem segítettem.
2015. szept. 17. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!